Cristina Topescu: „România ucigașă…De mult am sentimentul ca în țara asta, țara mea, nu mai trăiesc, ci supraviețuiesc. Blestemați parcă suntem, incapabili să ieșim de sub blestem suntem!!!”

(Last Updated On: November 19, 2019)

Tragedia de la Timișoara arată din nou grava incompetență care domină în România. Trei persoane au murit, dintre care doi copii, iar alte 32 de persoane au fost internate în spital după o deratizare realizată cu o substanță toxică.

Din fericire starea celor 32 de persoane este bună, transmite digi24.ro.

Cristina Topescu: „România ucigașă...De mult am sentimentul ca în țara asta, țara mea, nu mai trăiesc, ci supraviețuiesc. Blestemați parcă suntem, incapabili să ieșim de sub blestem suntem!!!” 1

Cristina Țopescu a scris pe Facebook: „România ucigașă

Daca nu ne extermină fizic, pe loc sau câte puțin in fiecare zi, scurtându-ne viața, ne omoara sufletele, într-atât încât să murim de inimă rea, de suflet îmbolnavit de atâta suferință din jur, oriunde întorci capul. Suferință care strigă, urlă sau, uneori, doar scâncește.

De mult am sentimentul ca în țara asta, țara mea, nu mai trăiesc, ci supraviețuiesc. Blestemați parcă suntem, incapabili să ieșim de sub blestem suntem!!!”