Cristina Topescu: „Să sperăm, TOTUȘI, că ne culcăm cu Veorica și ne sculăm fără ea! Că de dormit, știți cum e…nu dormi cu oricine😀”

(Last Updated On: November 10, 2019)

Vioria Dăncilă a ales să se bucure ca Mircea Geoană, duminică seara, nu mai avut răbdare să aștepte numărătoare oficială. Va avea soarta lui Mircea Geoană?

Cristina Topescu: „Să sperăm, TOTUȘI, că ne culcăm cu Veorica și ne sculăm fără ea! Că de dormit, știți cum e…nu dormi cu oricine😀”

Allen Coliban: „Stop vot în România. Ora 21:00.
Rezultatul se joacă! Trei argumente:
– exit-pollurile sunt pe date de la ora 20:00 cel mai târziu
– Diaspora încă votează!
– nu cred că eșantionarea pe exit-poll-uri ia în calcul mobilizarea masivă din Ardeal

Cristina Topescu: „Să sperăm, TOTUȘI, că ne culcăm cu Veorica și ne sculăm fără ea! Că de dormit, știți cum e...nu dormi cu oricine😀” 1

CURS-Avangarde dă o diferență mare între Dăncilă și Barna. Ea este fără procentele Diasporei, care pot adăuga în jur de 3%. De văzut dacă marja de eroare le-a ieșit deja sau vom asista la un nou moment “Mihaela, dragostea mea”.

Sociopol dă doar 2 procente diferență, sub ce aduce Diaspora în mod normal.

Ce mi se pare ciudat, totuși.

Dacă ne uităm pe evoluția votului pe ultimele 3 ore, vedem o diferență de 5% lipsă față de Europarlamentare. E drept, e mai frig, dar și dacă facem o comparație cu precedentele tururi prezidențiale, prăbușirea prezenței la vot pe ultimele 2 ore devine greu de explicat.

În plus, segmentul tânăr (18-44) a pierdut 2% în favoarea segmentului mai experimentat (45+) față de Europarlamentare. De gândit, de analizat, de comunicat mai bine.
No, hai cu numărătoarea!”