Cristian: „Cred că sunt mai prost ca Dăncilă. Am ascultat ce a spus și n-am înțeles nimic, iar la Johannis am adormit. Am visat că sunt copil, iar mama și tata se certau pentru că nu știau la care dintre ei să mă trimită la meditații. M-am trezit acum și de frică am început să fac temele lui fii-miu”

(Last Updated On: November 19, 2019)

Iohannis și Viorica s-au duelat de la distanță marți seară. Un ultim efort de a puncta în fața electoratului pentru votul de duminică.

Cristian Daniel Aluculesi: „Cred că sunt mai prost ca Dăncilă. Am ascultat ce a spus și n-am înțeles nimic, iar la Johannis am adormit. Am visat că sunt copil, iar mama și tata se certau pentru că nu știau la care dintre ei să mă trimită la meditații. M-am trezit acum și de frică am început să fac temele lui fii-miu”.

Cristian: „Cred că sunt mai prost ca Dăncilă. Am ascultat ce a spus și n-am înțeles nimic, iar la Johannis am adormit. Am visat că sunt copil, iar mama și tata se certau pentru că nu știau la care dintre ei să mă trimită la meditații. M-am trezit acum și de frică am început să fac temele lui fii-miu” 1

Andrei Crăciun: „În concluzie, Iohannis o să câștige alegerile, nici măcar românii nu sunt pregătiți pentru domnia post-absurdă a Vasilichii.
Iar această frumoasă campanie electorală ar putea să figureze ca ilustrație pentru tradiționalul merge și așa.

Democrația noastră originală rămâne tot cum era și până acum: o glumă proastă, care are totuși marele merit de a nu fi o dictatură.
Hai, gata, toată lumea acasă. Rămâne tot Nenea Iancu președinte”.

Laura Ștefănuț:Premiul I de la evenimentul președintelui Iohannis merge la studenta SNSPA care a pus întrebarea despre ce va face România în contextul digitalizării care duce la pierderea locurilor de muncă 🏆

Bravo studentei că a pus pe masă o astfel de temă, cu mult mai importantă pentru viitorul nostru decât gafele lui Dăncilă sau aria cercului.

Automatizarea, schimbările climatice, super-bacteriile – astea sunt teme care vizează viitorul umanități, dar care sunt ignorate de politicienii pe care pare să îi intereseze doar asigurarea viitorului mandat pe 4-5 ani.

Bravo stundenților preocupați de viitorul pe termen lung, bravo că le cer politicienilor să vorbească pe subiect și le expun astfel superficialitățile și gândirea pe termen scurt!”

Potrivit Digi 24, Președintele Klaus Iohannis spune că un posibil regret pe care îl are legat de acest mandat la Cotroceni este faptul că nu a comunicat „la nivelul optim” și spune că va îmbunătăți acest lucru dacă va câștiga un nou mandat la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie.