Cosmin Albert, despre Iohannis: „Să fugi de o dezbaterea cu Dăncilă e absolut rușinos, până și un copil de grădiniță ar învinge-o fără probleme…”

(Last Updated On: November 11, 2019)

Val de ironii la adresa lui Klaus Iohannis care fuge de o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă. Cu ce l-a speriat Dăncilă, în afară de faptul că știe prost limba română?

Cosmin Albert: „Înțeleg frica lui Iohannis de a nu avea dezbatere în primul tur, acolo avea parte de contracandidați care sunt buni dezbateri sau au planuri concrete, precum Barna sau Paleologu.
Dar să fugi de o dezbaterea cu Dăncilă e absolut rușinos, până și un copil de grădiniță ar învinge-o fără probleme”.

Cosmin Albert, despre Iohannis: „Să fugi de o dezbaterea cu Dăncilă e absolut rușinos, până și un copil de grădiniță ar învinge-o fără probleme...” 1

Emilian Isaila: „Iohannis n-are timp de dezbateri.
Se duce cu Barna și moaștele prin țară. Cică, așa, adună mai multe voturi.

Ce să discute cu Dăncilă?”

Laurențiu Dincă: „Este absolut rușinoasa acesta abordare. Și e rușinos că viitorul președinte al României va fi ales pentru ca a scos 2 clipuri de campanie și a participat la câteva întâlniri organizate de partid.

Iohannis transmite că va continua cu același tip de campanie: întâlnirile directe cu oamenii și va refuza orice dezbatere cu Viorica Dancila. Doar ca, așa cum am văzut in campania pentru turul 1, Iohannis nu a fost 1 secunda pe strada, nu a fost o singură secundă în contact cu problemele reale ale oamenilor. Toate Întâlnirile la care a participat au fost niște așa zise “regionale”, cred ca 5 la număr, unde a ținut un discurs membrilor PNL cărați cu microbuzele din teritoriu. Atât. Asta a fost munca lui de campanie.

E inadmisibil sa fugi de f..g Viorica Dancila. Sa îți fie frica de Dancilă în condițiile in care ti-ai construit întreaga campanie pe atacuri la adresa ei. Atât s-a putut”.