Câți români s-au uitat la dezbaterea Europa FM de la care a lipsit Klaus Iohannis. Moise Guran: „Nu știu cine a câștigat dezbaterea, dar e clar cine a pierdut-o: Klaus, Viorica, Mircea… pentru voi (și inteligenții care vă sfătuiesc) am încercuit în poză – nu e o surpriză că nu înțelegeți democrația, dar sunteți incapabili să înțelegeți noile generații și modul în care se mobilizează energiile acestora…”

(Last Updated On: November 8, 2019)

Klaus Iohannis a impresionat joi seară prin lașitate. A refuzat să se prezinte la singura dezbatere electorală organizată înainte de primul tur. De ce atâta frică?
Moise Gurana prezentat vineri un număr al celor care s-au uitat la dezbatere: 721.791. Mult, puțin?

Moise Guran: „Mie mi-a plăcut foarte mult dezbaterea și am avut sentimentul că și candidaților le-a plăcut să vorbească între ei. S-a dovedit, zic eu, că nu e nevoie de circ pentru a crea interes și pasiune, dar și că dintr-o campanie prezidențială nu au de ce să lipsească temele grele.

Câți români s-au uitat la dezbaterea Europa FM de la care a lipsit Klaus Iohannis. Moise Guran: „Nu știu cine a câștigat dezbaterea, dar e clar cine a pierdut-o: Klaus, Viorica, Mircea... pentru voi (și inteligenții care vă sfătuiesc) am încercuit în poză - nu e o surpriză că nu înțelegeți democrația, dar sunteți incapabili să înțelegeți noile generații și modul în care se mobilizează energiile acestora...” 1

Nu știu cine a câștigat dezbaterea, dar e clar cine a pierdut-o: Klaus, Viorica, Mircea… pentru voi (și inteligenții care vă sfătuiesc) am încercuit în poză – nu e o surpriză că nu înțelegeți democrația, dar sunteți incapabili să înțelegeți noile generații și modul în care se mobilizează energiile acestora.

În altă ordine de idei, mulțumim Ziare.com, Hotnews.ro, G4media.ro, Adevărul.ro și multor, multor siteuri care s-au alăturat (în folosul propriilor utilizatori) cu un embed sau un share demersului nostru, dar vă mulțumim și vouă, comunităților de cetățeni implicați și interesați care ați făcut ca această dezbatere să fie urmărită ca un meci de fotbal al Naționalei”.

Dan Barna (USR-PLUS), Theodor Paleologu (PMP) și de Kelemen Hunor (UDMR) au fost joi seara la dezbaterea organizată de Europa FM.

Câți români s-au uitat la dezbaterea Europa FM de la care a lipsit Klaus Iohannis. Moise Guran: „Nu știu cine a câștigat dezbaterea, dar e clar cine a pierdut-o: Klaus, Viorica, Mircea... pentru voi (și inteligenții care vă sfătuiesc) am încercuit în poză - nu e o surpriză că nu înțelegeți democrația, dar sunteți incapabili să înțelegeți noile generații și modul în care se mobilizează energiile acestora...” 2

Toți cei trei candidați sunt de părere că România are nevoie de o reformă constituțională profundă, pe motiv că cea actuală nu mai corespunde etapei de dezvoltare în care se găsește lumea în acest moment.