Carmen Iohannis a votat fără președinte! Prima doamnă a fost mai întâi la biserică. ”Am votat pentru România normală și vă invit pe toți la vot. Este foarte important să…”

(Last Updated On: November 10, 2019)

Prima doamnă a României a votat la un liceu din Sibiu, în timp ce președintele Klaus Iohannis a votat la București.

Înainte de a vota, Carmen Iohannis a fost de dimineață la biserică, informează dcnews.ro. Carmen Iohannis, prima doamnă a României, a votat în jurul orei 11:30.

Carmen Iohannis a votat fără președinte! Prima doamnă a fost mai întâi la biserică. ”Am votat pentru România normală și vă invit pe toți la vot. Este foarte important să...” 1

”Am votat pentru România normală și vă invit pe toți la vot. Este foarte important să vină toți românii la vot. Vă doresc numai bine”, a precizat Carmen Iohannis la ieșirea de la vot.

Președintele României Klaus Iohannis a votat duminică la liceul „Jean Monnet”. Șeful statului, candidat la alegerile prezidențiale din partea PNL, a declarat că a votat pentru o Românie normală și speră ca românii să demonstreze că își doresc același lucru.

„Ziua votului este cea mai importantă zi pentru românii care vor să participe la procesul democratic”, a precizat președintele Klaus Iohannis.