C. T. Popescu, atac la Raed Arafat: “Pesedist de fibră, pentru că este și dânsul un specialist în cacealmale. Ce-a spus dl Arafat, în campania electorală, când cu filmul groaznic de la Colectiv? După ce se…”

Cristian Tudor Popescu a făcut mai multe declarații referitoare la Raed Arafat, pe care nu l-a menajat deloc. CTP s-a convins că șeful Departamentului pentru Situații de Urgență „este un pesedist de fibră și un specialist în cacealmale”.

Gazetarul a reacționat dur din cauza modului în care Raed Arafat a reacționat la filmul de la Colectiv, apărut în campania electorală. Șeful DSU a spus atunci că nu dorește să-l comenteze, ca să nu interfereze în alegeri, și a promis că va da explicații după alegeri. Numai că, după alegeri, a dat doar un interviu la Europa FM în care s-a autovictimizat și a spus că valoarea filmului este „zero”, scrie digi24.ro.

C. T. Popescu, atac la Raed Arafat: "Pesedist de fibră, pentru că este și dânsul un specialist în cacealmale. Ce-a spus dl Arafat, în campania electorală, când cu filmul groaznic de la Colectiv? După ce se..." 1

„Există o altă persoană de la partidul-cacealma: dl. Raed Arafat, care m-a convins acum că este un pesedist de fibră, pentru că este și dânsul un specialist în cacealmale.

Ce-a spus dl Arafat, în campania electorală, când cu filmul groaznic de la Colectiv? După ce se termină agitația asta cu campania, va veni cu lămuriri exhaustive, o să ne explice cum stau lucrurile, ideea fiind că – și spunând dl Arafat: E campanie, nu doresc să influențez.

Ce treabă avea cu influențatul? E secretar de stat, executiv, ce treabă avea el cu campania electorală? E membru PSD dl. Arafat? Era implicat în campania prezidențială? Ce treabă avea să dea socoteală în legătură cu chestiuni executive din departamentul său?”, a spus CTP.

„Eu m-am încăierat cu Traian Băsescu pentru Raed Arafat, atunci, în 2012. L-am apărat în diverse situații după aceea, l-am dat și de exemplu pe Raed Arafat. În momentul de față, eu nu-i mai acord acestei persoane niciun fel de credit moral. O să comentez în continuare ce face, în mod rece, obiectiv, dar pentru mine, dl. Raed Arafat nu mai are niciun credit moral după această declarație făcută în legătură cu filmul din fața clublui Colectiv”, a mai declarat jurnalistul.