(Video) Bădălău (PSD) îi jignește din nou pe românii din Diaspora. Mircea: „Fiica mea e una din sutele mii de românce jignite de Nicolae Bădălău când spune “fetele alea de le duc ăștia“. Nu vreau să fac acum o paralelă între cariera profesională a fetei mele și cea a …”

(Last Updated On: November 29, 2019)

Dacă nu-i pot convinge să voteze, îi jignesc. Cam la asta se reduce atitudinea PSD față de milioanele de români care au plecat în străinătate.

Senatorul PSD Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, a făcut, vineri, într-o conferință de presă, o declarație jignitoare la adresa diasporei, spunând că vreo 700 de mii de români din străinătate se află acolo legal, restul până la 3-5 milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

„Ei au 700.000 de oameni, avem care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia, eu știu”, a afirmat Niculae Bădălău, potrivit înregistrării postate pe Facebook de giurgiu-acid.ro, preluat de G4Media.
Vezi aici Video:

Mircea Marian: „Fiica mea e una din sutele mii de românce jignite de Nicolae Bădălău când spune “fetele alea de le duc ăștia“. Nu vreau să fac acum o paralelă între cariera profesională a fetei mele și cea a domnului Bădălău, ar fi penibil.

Însă, spun sincer, am luat-o foarte personal.

Așa arată “resetarea“ PSD, nu că i-ar fi luat cineva în serios. Nu ai ce dialoga cu banda asta de hoți, nu ai ce consens să cauți cu ei. Restaurați statul de drept, îndreptați legislația distrusă, repuneți pe picioare DNA-ul, băgați-i la pușcărie, luați-le banii furați și radiați această grupare infracțională din registrul partidelor. Asta este tot ce se poate face”.