Aveți grijă! Încep țepele la cazarea de Crăciun și Revelion. O pensiune era oferită la închiriere cu 7,000 de lei dar fotografiile aparțin unei pensiuni din Moieciu de Sus

Românii care își caută vacanță de Crăciun și Revelion trebuie să aibă mare grijă de unde își rezervă concediul, asta deoarece au apărut escroci care preiau poze la întâmplare, după care postează anunţuri pe internet şi încasează avansul.

În Maramureș, spre exemplu, era oferită spre închiriere o pensiune pentru suma de șapte mii de lei, numai că, fotografiile postate în anunțul respectiv, aparțin unei pensiuni din Moieciu de Sus, judeţul Braşov. Proprietarul a rămas stupefiat când a găsit poze cu pensiunea lui într-o ofertă de Revelion postată de un necunoscut pe un site de mică publicitate, scrie digi24.ro.

Aveți grijă! Încep țepele la cazarea de Crăciun și Revelion. O pensiune era oferită la închiriere cu 7,000 de lei dar fotografiile aparțin unei pensiuni din Moieciu de Sus 1
(foto rfi.ro)

Administratorul din Moieciu a sesizat că pensiunea lui este scoasă la închiriere, ca fiind o unitate de cazare din Maramureș, la data de 26 noiembrie. A fost cel care a sunat la acel număr de telefon și a vorbit cu o persoană care se pretindea a fi proprietara pensiunii și care i-a pus în vedere faptul că pentru 3 zile de Revelion prețul de închiriere a întregii pensiuni este de 7 mii de lei. Aceeași persoană i-a solicitat un avans de 3.500 de lei, jumătate din prețul chiriei, într-un anume cont.

Evident, administratorul unitații de cazare din Moieciu de Sus a reclamat imediat la Poliție, iar acum anchetatorii sunt cei care încearcă să dea de urma autorilor acestei înțelăciuni.