Atmosfera la sediile USR și PSD. PSD-iștii se plâng că Bruynseels și Cumpănașu le-au furat voturi

(Last Updated On: November 10, 2019)

Bătălia cea mare se dă pentru locul doi. Cine va intra în turul doi? Barna sau Viorica?

Atmosferă de optimism la sediile USR-PLUS și PSD, ale căror candidați se bat pentru locul doi și intrarea în turul secund al alegerilor prezidențiale. USR-iștii sunt optimiști că Dan Bana intră în turul doi, în condițiile în care, spun ei, este umăr la umăr cu Dăncilă înaintea votului de seară, în care ies masiv tinerii la vot. Și staff-ul de campanie al lui Dăncilă este optimist, dar există nemulțumiri că s-au pierdut voturi din cauza candidaturilor lui Bruynseels și Cumpănașu, anunță Hotnews.

Atmosfera la sediile USR și PSD. PSD-iștii se plâng că Bruynseels și Cumpănașu le-au furat voturi 1

Care era atmosfera la USR-PLUS, în jurul orei 19,00

Atmosferă optimistă la sediul Alianței USR-Plus. Deocamdată puțini dintre liderii Alianței sunt prezenți la sediu, dar toți spun ca Dan Barna are șanse la locul al doilea, care îl duce în turul doi al alegerilor. La sediul Alianței sunt acum Dacian Cioloș, Claudiu Năsui și Ionuț Moșteanu, dar și soția lui Dacian Cioloș, Valerie. Toți sunt optimiști că Dan Barna și Viorica Dăncilă sunt umăr la umăr în exit-poll-uri, iar voturile din orele serii pot face diferența în favoarea lui Dan Barna.

Sediul PSD

Staff-ul de campanie al PSD este optimist și crede că Viorica Dăncilă va intra în turul doi, chiar dacă social-democrații cred că procente ale candidatei lor au fost luate de Alexandru Cumpănașu și Ramona Ioana Bruynseels.

Viorica Dăncilă este împreună cu staff-ul de campanie la sediul PSD din Kiseleff din cursul dimineții, imediat după vot. Alături de ea sunt Lia Olguța Vasilescu, șefa de campanie, și secretarul general Mihai Fifor.

Nicolas Valentin Vartan: „Ma lasa rece ca s-au trezit studentii sa iasa la vot dupa ora 18.
Daca tot stau la coada poate ii informeaza cineva ca pot vota in orice sectie pe listele suplimentare. Stand la coada degeaba, risca sa nu ajunga sa depuna buletinul de vot in urna”.