Andreea Esca și Andreea Marin au votat. „Am fost dezamagita mult mai multa vreme decat am fost fericita. Dar cu toate acestea, nu m-am gandit nicio secunda, sa nu mai merg la vot! Pentru ca …”

(Last Updated On: November 10, 2019)

Peste 5 milioane de români au votat până duminică, la ora 14:30. Printre ei și multe vedete.

Andreea Esca: „M-am angajat la SOTI ( televiziunea SOTI) in ianuarie 92 si de atunci mi-au trecut prin față (si prin stiri) toate guvernele, toti presedintii, toti politicienii de dupa Revolutie. Am fost dezamagita mult mai multa vreme decat am fost fericita.

Andreea Esca și Andreea Marin au votat. „Am fost dezamagita mult mai multa vreme decat am fost fericita.  Dar cu toate acestea, nu m-am gandit nicio secunda, sa nu mai merg la vot! Pentru ca ...” 1

Dar cu toate acestea, nu m-am gandit nicio secunda, sa nu mai merg la vot! Pentru ca sper din nou, si din nou, sa ne fie mai bine! Pentru ca sunt o optimista incurabila. Pentru ca nu vreau sa comentez de pe margine, fara sa imi exprim parerea, prin vot. Pentru ca imi pasa! Tu? Ce zici? De ce votezi? Sau de ce nu votezi?”

“A vota e un drept pe care îl avem pentru că, în trecut, oameni ca noi au luptat pentru asta. Din respect pentru aceștia, voi vota în primul rând, apoi pentru că vreau ca fiica mea să crească într-o țară mai bună!”, a declarat Andreea Marin, potrivit Libertatea.

Andreea Esca și Andreea Marin au votat. „Am fost dezamagita mult mai multa vreme decat am fost fericita.  Dar cu toate acestea, nu m-am gandit nicio secunda, sa nu mai merg la vot! Pentru ca ...” 2

Și Cătălin Botezatu se va prezenta la vot, astăzi.

“Dreptul la vot este unul fundamental! Pentru a evita să ne întrebăm de ce nu merg bine lucrurile în țara asta, trebuie să ieșim la vot, să ne exprimăm opțiunea. Tânăra generație va fi cea care, în viitorul apropiat, ne va conduce, este foarte important ca toată lumea să iasă la vot și în România să aibă schimbări. Și eu voi vota duminica aceasta!”, a mărturisit creatorul de modă, potrivit sursei citate.