Alexandru Cumpănașu dat afară de la Antena 3 după ce a spus că a găsit-o pe Luiza Melencu. „De ce sunteți așa agresivi cu mine? Au venit niște ordine pe la dumneavoastră în studio? Nu înțeleg care e problema”

(Last Updated On: November 9, 2019)

Alexandru Cumpănașu a susținut vineri seara că a găsit-o pe Luiza Melencu. Nu a fost crezut de cei de la Antena 3 care l-au scos afară din emisiune.

A fost scandal la Antena 3 în emisiunea moderată de Adrian Ursu și Oana Zamfir. Totul a culminat cu scoaterea de pe post a candidatului la prezidențiale Alexandru Cumpănașu, anunță stiridiaspora.ro.

Alexandru Cumpănașu dat afară de la Antena 3 după ce a spus că a găsit-o pe Luiza Melencu. „De ce sunteți așa agresivi cu mine? Au venit niște ordine pe la dumneavoastră în studio? Nu înțeleg care e problema" 1

Totul a pornit de la acuzațiile aduse de Cumpănașu la adresa celor de la Antena 3. El a afirmat că jurnaliștii postului au filmat-o pe ascuns pe mama Luizei pe ascuns, atunci când spunea că nu crede că în fotografiile publicate în această seară este Luiza Melencu.

“Sunteți foarte supărați și dintr-o dată avem încredere în autorități. S-a supărat doamna Dăncilă pe dumneavoastră? E cineva supărat? De ce sunteți așa agresivi cu mine? Au venit niște ordine pe la dumneavoastră în studio? Nu înțeleg care e problema”, a spus Cumpănașu.

Moderatorii au reacționat dur și l-au scos pe Cumpănașu de pe post.

“O să vă dau eu un ordin în acest moment: ‘Bună seara! La revedere!”, i-a replicat Oana Zamfir, în momentul în care l-a și scos din direct.

Oana Zamfir, citată de DCNews: „Este de necrezut cum o mamă a stat să audă în această seară că durerea ei, disperarea ei de a-şi găsi fata, este tranzacţionată ieftin pentru câteva voturi. Sper că nu asta s-a întâmplat. Sper că pe acest Cumpănaşu l-a luat valul, că nu a ştiut cum să procedeze. Dacă se va dovedi că am ajuns în aşa hal…”

Înaintea acestui episod, invitații din platoul emisiunii au afirmat că informația potrivit căreia Luiza Melencu ar fi fost văzută în Italia este doar un demers al lui Alexandru Cumpănașu de a mai câștiga câteva voturi pe ultima sută de metri a campaniei.