Alexandru Cumpanasu: „Am găsit-o pe Luiza! Avem confirmarea familiei”. Mama Luizei Melencu: „Am rămas fără cuvânt. Suntem ruinați… Fiica mea știe să vorbească și italiană. Unul dintre bărbați a întrebat-o: nu ești fata care e dispărută și o arată mereu la televizor? …”

(Last Updated On: November 8, 2019)

Alexandru Cumpanasu a anunțat vineri seara că a găsit-o pe Luiza Melencu, în Italia. Familia Luizei Melencu este în stare de șoc după ce a vizionat un filmuleț în care ar apărea fiica lor. Fata ar fi în Genova, Italia.

”Ne-a contactat domnul Alexandru Cumpănașu, ne-a arătat un filmuleț. Sunt trăsături asemănătoare. Un pic de dificultate la nas. Deci nu știu cât este de adevărat, dar nu cred că mai e cum a plecat de acasă. Asta suntem convinși. Este vopsită în negru. Nu prea se vede clar clar filmulețul.

Alexandru Cumpanasu: „Am găsit-o pe Luiza! Avem confirmarea familiei”. Mama Luizei Melencu: „Am rămas fără cuvânt. Suntem ruinați... Fiica mea știe să vorbească și italiană. Unul dintre bărbați a întrebat-o: nu ești fata care e dispărută și o arată mereu la televizor? ...” 1

Se oprește o mașină cu doi bărbați lângă ea și o întreabă cât este tariful. Ea spune că 30 de euro. Fiica mea știe să vorbească și italiană. Unul dintre bărbați a întrebat-o: nu ești fata care e dispărută și o arată mereu la televizor?

Asemănări are. Am rămas fără cuvânt. Suntem ruinați”, a precizat Monica Melencu, la România TV, potrivit DCnews.

 

Bunicul Luizei Melencu este convins că într-una din pozele pe care le-a văzut și pe care i-a arătat-o Alexandru Cumpănașu, este Luiza. „Ne-a arătat două poze între care una, garantat, adică sută la sută e Luiza”, a spus acesta, anunță MEDIAFAX, preluat de stiripsurse.ro.

Răzvan Dumitrescu i-a spus lui Alexandru Cumpănașu, la Antena 3, în emisiunea ”Subiectiv”, că el fost cel care a expus-o pe Luiza când a prezentat poza care ar înfățișa-o.

”Eu vă întreb așa: Cum ați fi procedat dacă era o perioadă liniștită din punct de vedre politic. Se mai întâmplau tot așa brusc lucrurile, tot așa explodau? Tot vineri, tot la ora 19? Ce ați fi făcut dacă nu erați în campanie, cum ați fi procedat?” i-a spus Răzvan Dumitrescu lui Alexandru Cumpănașu, potrivit DCnews. 

”Dacă nu eram candidat la președinție și eram un cetățean simplu, aș fi făcut același lucru, ce să fac?” a răspuns Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu a spus că a primit filmarea din Italia în urmă cu o zi, dar abia în urmă cu jumătate de oră a primit confirmarea de la mama Luizei Melencu. Întrebat dacă a sesizat autoritățile italiene, a afirmat că nu a avut când. Totodată, a precizat că Luiza a fost mutată între timp din locul în care a fost văzută. Mama Luizei Melencu nu a fost sigură că persoana din poză este fiica ei, numind doar câteva asemănări, cu precizarea că au trecut 7 luni de dispariția adolescentei.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!