Alex Costache: „Ramona si Radu Tudor au scos ceva de la candidatul Iohannis. Ramona l-a facut sa spuna ca, pana in februarie, vor numi procurorii sefi si vor tine cont de integritate sic! Iar Radu Tudor l-a facut pe sas sa faca o promisiune. Ce va face in …”

(Last Updated On: November 19, 2019)

Sărăcie de idei și promisiuni concrete la Iohannis și Viorica, marți seara, la dezbateri. Viorica a fost întrebată care este arza cercului, Iohannis cât de greu este să fii președinte.

Jurnalistul Alex Costache: „Ramona si Radu Tudor au scos ceva de la candidatul Iohannis.
Ramona l-a facut sa spuna ca, pana in februarie, vor numi procurorii sefi si vor tine cont de integritate sic!

Alex Costache: „Ramona si Radu Tudor au scos ceva de la candidatul Iohannis. Ramona l-a facut sa spuna ca, pana in februarie, vor numi procurorii sefi si vor tine cont de integritate sic!  Iar Radu Tudor l-a facut pe sas sa faca o promisiune. Ce va face in ...” 1

Iar Radu Tudor l-a facut pe sas sa faca o promisiune. Ce va face in urmatorii 5 ani de mandat in materie de infrastructura: autostrada Pitesti-Sibiu, drumul expres Pitesti-Craiova, autostrada Ploiesti-Brasov.

Si o sa radeti, dar si spagarul ala de Manastire a scos o stire: L-a facut pe presedinte sa spuna ca vrea desfiintarea SIIJ!😅🤣

P.S. Asa, tati, spune-mi ceva concret! Vreau sa stiu ce vei face in al doilea mandat, de ce sa ori nu sa te votam!”

Întrebare: Ce garanții ne dați, dacă veți fi ales, că românii o vor duce mai bine? Guvernul Orban ne tot spune că sunt găuri în buget, se vorbește de o criză. Ce garanții le dați românilor?

Iohannis, potrivit Stirile Pro Tv: Mă voi implica total pentru România normală. Acesta e mai mult de un slogan, e o dorință pe care o au mulți români. Dar ce înseamnă acest normal? Înseamnă prosperitate, creștere economică, locuri de muncă bine plătite, școli sigure, pacientul este în centrul sistemului de sănătate. Pot să garantez românilor că mă voi implica cu tot ce știu, cu tot ce pot, pentru a lucra împreună cu Guvenrul pentru îmbunătățirea performanței economice a României. Avem soluții, știu ce este de făcut. Eset un Guvern nou în funcție, care știe ce e de făcut.
Acum suntem într-o situație care trebuie tratată cu multă atenție, și asta vom face.