Adelina Pestriţu, cel mai bun influencer din România, potrivit E! People’s Choice Awards. Diferența între Adelina Pestriţu și următorul clasat a fost de mai bine de un million de voturi

Adelina Pestrițu a fost aleasă cel mai bun influencer din România, potrivit E! People’s Choice Awards din Statele Unite.

Adelina va participa, pe 10 noiembrie, la gala din Los Angeles, alături de zeci de celebrităţi, informează capital.ro.

Adelina Pestriţu, cel mai bun influencer din România, potrivit E! People’s Choice Awards. Diferența între Adelina Pestriţu și următorul clasat a fost de mai bine de un million de voturi 1

Ea a fost aleasă cel mai bun influencer din România în urma voturilor oamenilor de pretutindeni înregistrate în perioada 4 septembrie – 18 octombrie.

Diferența între Adelina Pestriţu și următorul clasat a fost de mai bine de un million de voturi.

În calitate de “Best Romanian Influencer”, Adelina va participa la gala internațională E! People’s Choice Awards din 10 noiembrie, care va avea loc în America, la Santa Monica Los Angeles unde sunt așteptați și Kim Kardashian, Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish, Miley Cyrus, Camila Cabello, Pink, Cardi B, Ed Sheeran, Drake, Shawn Mendes, Travis Scott, Khalid, Lil Nas X sau reprezentanți ai producțiilor ‘The Lion King,’ ‘Spider-Man: Far From Home,’ ‘Stranger Things,’ ‘The Walking Dead,’ ‘Riverdale’.

Gala E! People’s Choice Awards se desfășoară anual din 1975, iar anul acesta, în 2019, va avea loc pe 10 noiembrie, la Los Angeles și va decerna premii câștigătorilor renumiți din întreagă lume la cele 43 de categorii existente reprezentând filme, TV, muzică și pop-culture. În România, gala va putea fi urmărită pe canalul E! Entertainment, în noaptea de 10 spre 11 noiembrie, la 4 a.m., ora României și va fi precedată de o ediție E! Live From The Red Carpet de la 2 a.m.