(Video) 3 câini din România ajută la salvarea victimelor din Albania. „Labradorul Billy, în acțiune în una din multele căutări din Albania. ✌️ Gânduri bune tuturor celor afectați de cutremur”

Voluntari români şi câinii lor special instruiţi să intervină la dezastre participă la misiunile de salvare din Albania.

Salvatorii veniţi din toată lumea sapă fără oprire în munţii de moloz. Printre ei sunt şi voluntari români care participă la misiuni cu câini special antrenaţi, informează observator.tv.

(Video) 3 câini din România ajută la salvarea victimelor din Albania. „Labradorul Billy, în acțiune în una din multele căutări din Albania. ✌️ Gânduri bune tuturor celor afectați de cutremur” 1

Labradorul Billy vine de la Bucureşti şi are peste 1.000 de ore de antrenament până acum pentru intervenţii la dezastre. Rolul lui este esenţial, se mişcă repede şi are acces în zone înguste unde oamenii nu pot intra.

Alţi trei câini din România ajută la salvarea victimelor din Albania. Au fost adoptaţi de pe stradă de dresorii lor.

Vlad Popescu, Clubul Câinilor Utilitari București: Toţi câinii implicaţi în căutare dau nişte indicaţii aproximative pe care colegii noştri pompieri trebuie să le urmeze.

Şansele de a găsi supravieţuitori încep însă să scadă pe măsură ce timpul trece. În ultimele ore, cei mai mulţi dintre cei recuperaţi erau din păcate morţi.

Clubul Cainilor Utilitari: „🦄 Challapa, în acțiune în una din multele căutări din Albania. ✌️ Gânduri bune tuturor celor afectați de cutremur”.

Clubul Cainilor Utilitari: „🦄 Billy, în acțiune în una din multele căutări din Albania. ✌️ Gânduri bune tuturor celor afectați de cutremur.

700 de clădiri au fost serios avariate în oraşul-port Durres şi alte 235 în capitala Tirana.