(Foto) Gafă Viorica. Liviu Iolu: „Doamna Dăncilă se semna în Parlamentul European, “Bucătar-șef al delegației românești din S&D” Dacă aspira totuși să fie șefă mai punea un “i”: chief …”

(Last Updated On: November 20, 2019)

Viorica Dăncilă urăște limbile străine. Are și de ce. Nu pricepe nimic din ele. În loc de chief (șef) se semna chef (bucătar)

Liviu Iolu, fost purtător de cuvânt al Guvernului: „Fun fact: Doamna Dăncilă se semna, pe când era în Parlamentul European, “Bucătar-șef al delegației românești din S&D”
Dacă aspira totuși să fie șefă mai punea un “i”: chief

(Foto) Gafă Viorica. Liviu Iolu: „Doamna Dăncilă se semna în Parlamentul European, "Bucătar-șef al delegației românești din S&D" Dacă aspira totuși să fie șefă mai punea un "i": chief ...” 1
(Foto) Gafă Viorica. Liviu Iolu: „Doamna Dăncilă se semna în Parlamentul European, "Bucătar-șef al delegației românești din S&D" Dacă aspira totuși să fie șefă mai punea un "i": chief ...” 2

Folosea o limbă străină, deci nu e “patrioată” până la capăt 🙂
Observație a lui Andrei Buzera”

Viorica Dăncilă a refuzat, marți, să răspundă în limba engleză unei întrebări despre programul Visa Waiver, precizând că și cancelarul german Angela Merkel vorbește în germană la toate reuniunile cu președinți și șefi de guverne. „Aș fi putut să vă răspund și în engleză”, a completat liderul PSD, potrivit Mediafax, preluat de Digi 24.

Nu este pentru prima dată când jurnaliștii încearcă să determine candidatul PSD la alegerile prezidențiale să vorbească în limba engleză. Viorica Dăncilă a precizat însă, săptămâna trecută, că va avea o dezbatere în limba engleză în aproximativ o lună.