Pentru Viorica, românii din străinătate sunt „Ăștia”. Viorica: „Iohannis nu a avut nici măcar o deplasare dedicată românilor din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în state cu mulți români nu s-a întâlnit cu ĂȘTIA”

(Last Updated On: November 19, 2019)

Cam atât înțelege Viorica Dăncilă din românii din străinătate: ăștia. Viorica este la o dezbatere, singură, așa cum face și Iohannis, unde a început o serie de atacuri la președinte.

Viorica, potrivit universul.net.: „Relația cu românii din diaspora – Ce a făcut Iohannis să îi aducă acasă pe români?

Pentru Viorica, românii din străinătate sunt „Ăștia”. Viorica: „Iohannis nu a avut nici măcar o deplasare dedicată românilor din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în state cu mulți români nu s-a întâlnit cu ĂȘTIA” 1

  • Ce a făcut Guvernul – a implementat programul Start-Up diaspora, am facilitat votul pentru românii din diaspora
  • Iohannis nu a avut nici măcar o deplasare dedicată românilor din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în state cu mulți români nu s-a întâlnit cu ĂȘTIA

Andreea Udrea: „Viorica a noastra, pe care o vor unii in dezbatere, ca inca nu s-au decis cu cine trebuie sa continue Romania: “Iohannis s a dus in state cu multi romani si nu s a intalnit cu ASTIA”. ASTIA, romanii din Diaspora sunt ASTIA”.