(Last Updated On: October 11, 2019)

Viorica Dăncilă a făcut câteva declarații aseară, după ce moțiunea pentru demiterea guvernului condus de ea a trecut în Parlament.

Fostul premier spune că nu știe unde va merge mai departe și a spus că știa că va veni o zi în care va pleca de la Palatul Victoria.

„Nu știu unde mă duc. Eu am muncit în credință și nu mi-am aranjat nimic. În perioada următoare mă voi axa pe activitatea de partid. Sper să fie la Cotroceni. Nu o să mă duc să lucrez la o firmă particulară și să nu mă duc la muncă. O lună jumătate voi face campanie alături de toți cei implicați”, a spus Viorica Dăncilă la România TV, preluată de digi24.ro.

„Sunt un om puternic, sunt lider de partid, candidatul PSD la prezidențiale. Un om puternic poate să își conducă echipa spre victorie. Astăzi într-adevăr moțiunea a trecut, Guvernul a fost demis, dar lupta nu s-a încheiat. Au câștigat o bătălie, dar nu au câștigat războiul.

Sunt convinsă că ceea ce va urma va arăta că PSD poate câștiga alegerile prezidențiale. Legat de moțiune. Când am mers la Palatul Victoria am știut că va veni o zi în care voi pleca. Ceea ce mă îngrijorează este ceea ce se va întâmpla de mâine, care vor fi deciziile luate de mâine, ce va face viitorul guvern pentru oameni și pentru România”, a mai spus Dăncilă.

Vladimir Tismaneanu: „La acest capitol, Karl Marx avea dreptate: Omenirea se desparte de trecutul ei razand…

Viorica Dăncilă, după moțiune: „Nu știu unde mă duc. Când am mers la Palatul Victoria am știut că va veni o zi în care ..” 1

Faceți o căutare cu cuvintele “Dancila rochii” si veți rade cu hohote…”