(Video) Cristina: „ În spatele curții mele, se pare că s-a autorizat construirea unui bloc cu 2 etaje. În zonă de case la curte! Blocuri construite gard în gard cu case la curte, mult prea aproape de linia de hotar. Despre lipsa …”

(Last Updated On: October 17, 2019)

În orașele din România se construiește haotic. Arhitectura urbană a dispărut după ’89, iar autorizațiile de construcție se dau de multe ori „pe ochi frumoși”.

Imobilele care nu respectă regimul de înălțime sunt la ordinea zilei, astfel că în zone de case apar blocuri înalte.
(Video) Cristina: „ În spatele curții mele, se pare că s-a autorizat construirea unui bloc cu 2 etaje. În zonă de case la curte! Blocuri construite gard în gard cu case la curte, mult prea aproape de linia de hotar. Despre lipsa ...” 1

Cristina Vlad Moisescu a scris pe Facebook: „În spatele curții mele, se pare că s-a autorizat construirea unui bloc cu 2 etaje. În zonă de case la curte!

Este deja o practică obișnuită în Popești-Leordeni, construirea haotică, fără respectarea unor norme de bun simț, estetic măcar, si, foarte probabil cu incălcarea unor norme legale de construire și de urbanism. Nu mă pricep prea bine, dar așa văd eu lucrurile. De fapt, nici nu trebuie să fii specialist în domeniu ca să îți dai seama că ceva nu e în ordine…

Deja, în Popești-Leordeni intâlnești destul de frecvent blocuri construite gard în gard cu case la curte, mult prea aproape de linia de hotar. Despre lipsa locurilor de parcare nici n-are rost să mai vorbesc.
Până una-alta, cam asta-i!”
vezi aici Video:
Revenim cu detalii!