(Last Updated On: October 12, 2019)

Sâmbătă a început oficial campania electorală. Au apărut și primele incidente. 4 membri PNL sunt acuzați că au distrus un afiș al Alianței USR PLUS. A fost depusă și o plângere penală la Poliție.

George Vasiliu: „Rușinos! În prima oră de campanie electorală patru reprezentanți ai Partidului Național Liberal au fost prinși în flagrant distrugând un afiș al Alianței USR PLUS.

M-am întors la 3 dimineața de la secția de poliție unde am depus plângere. PNL: așa înțelegeți să faceți campanie? Din mașină i-am văzut cum au rupt afișul, moment în care ne-am întors și am început să filmez.

Mulțumesc colegilor care au fost alături de mine (Gabriela Nitulescu, Marius Pellegrini și Apostol Alin). Noi am plecat la miezul nopții, când a început campania, să lipim afișele alianței, cum prevede legea. Ducem o campanie cinstită pentru că vrem o țară cinstită. Voi ce vreți?”

Vezi aici Video:

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput, sambata, la ora 00.00, si se va incheia, in 9 noiembrie, la ora 7.00, anunță ziare.com. In cursa electorala sunt inscrisi 14 candidati.

Pentru prima data, romanii din strainatate vor avea la dispozitie trei zile pentru a vota si pot vota si prin corespondenta. Peste 41.000 de persoane au ales aceasta varianta, iar plicurile cu optiunea lor electorala trebuie sa ajunga in Romania pana in 7 noiembrie.