(Last Updated On: October 14, 2019)

Victor Ponta a fost declarat omul momentului la moțiunea de cenzură. Scopul lui era să preia jocul negocierilor de formare a noului Guvern dar se pare că a luat o țeapă de la Viorica Dăncilă. PSD a declarat că va vota în Parlament pentru instalarea unui guvern PNL astfel că voturile parlamentarilor lui Ponta devin inutile. Nu mai are ce negocia.

Țeapa dată de PSD l-a făcut pe Ponta să răbufnească pe Facebook. Victor Ponta: „TRADARE PE FATA – Dancila si “Gașca” au promis ca :
1. voteaza in Parlament Guvernul PNL “Orban” ( cum au votat si Guvernul Tehnocrat “Ciolos” – sper ca nu ati uitat)

Victor Ponta, țeapă de la Viorica Dăncilă, i-a stricat toate jocurile pentru formarea unui nou Guvern. „TRADARE PE FATA - Dancila si “Gașca” au promis ca”: 1

2. Il ataca in continuare pe Mircea Diaconu si folosesc toti banii si jurnalistii platiti de PSD ca sa il impiedice pe Diaconu sa intre in turul 2 al Alegerilor Prezidentiale ( Barna deja nu mai conteaza – este total rasuflat)

3. Vor spune din gura ca se opun dar vor lasa PNL sa faca alegeri in doua tururi pentru primari si sa desfiinteze Sectia Speciala
Relatia intre Dancila + baroni si PNL este facuta pe filiera Cosmin Guse ( noul consilier al Vioricai) si Rares Bogdan !

Noi, cei de la ProRomania, vom lupta in continuare pentru binele oamenilor – impotriva tradatorilor care au capturat PSD si il vand pe bucati!

Pentru cine vrea sa auda ! Ceilalti ramaneti cu Dancila, Arsene, Guse si Olguta !”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat, duminică seară, că sunt speculaţii informaţiile potrivit cărora ar vrea să preia PSD, el explicând că nu este membru PSD şi nici nu doreşte să se înscrie, caz în care nu are cum să devină preşedintele formaţiunii, informează G4Media. Ponta a precizat, însă, că are proiectul Pro România cu care intenţionează să ia ”oamenii buni din PSD”.