(Last Updated On: October 8, 2019)

Viceprimarul orașului Codlea, Erwin Albu, a făcut un gest pe care puțini oameni politici sau din administrație l-ar face.

Acesta participă la Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor la Bruxelles și a ales să ofere un exemplu de modestie.

Viceprimar din România, cu cortul la Parlamentul European. „Cazare ultralux la cort 14 euro pe zi. Campingul e in renovare, asa ca scuzam deranjul de pe holul spre baie unde imi pot calca costumul si camasile. Ploua. Am cam o ora de mers lejer cu bicicleta pana la ...” 1

Viceprimarul s-a cazat cu cortul într-un camping din Bruxelles.

Erwin Albu a scris pe Facebook: „Viata de viceprimar activist in deplasare externa.

Cazare ultralux la cort 14 euro pe zi. Campingul e in renovare, asa ca scuzam deranjul de pe holul spre baie unde imi pot calca costumul si camasile. Ploua.

Viceprimar din România, cu cortul la Parlamentul European. „Cazare ultralux la cort 14 euro pe zi. Campingul e in renovare, asa ca scuzam deranjul de pe holul spre baie unde imi pot calca costumul si camasile. Ploua. Am cam o ora de mers lejer cu bicicleta pana la ...” 2 Viceprimar din România, cu cortul la Parlamentul European. „Cazare ultralux la cort 14 euro pe zi. Campingul e in renovare, asa ca scuzam deranjul de pe holul spre baie unde imi pot calca costumul si camasile. Ploua. Am cam o ora de mers lejer cu bicicleta pana la ...” 3 Viceprimar din România, cu cortul la Parlamentul European. „Cazare ultralux la cort 14 euro pe zi. Campingul e in renovare, asa ca scuzam deranjul de pe holul spre baie unde imi pot calca costumul si camasile. Ploua. Am cam o ora de mers lejer cu bicicleta pana la ...” 4

Am cam o ora de mers lejer cu bicicleta pana la Parlamentul European. Cu masina se fac cam 50 minute dimineata si seara, in plin trafic aglomerat.

Intre 7 si 10 octombrie particip cu spor la Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor la Bruxelles.”