(Last Updated On: October 10, 2019)

Traian Berbeceanu a comentat în stilul caracteristic căderea Guvernului Viorica Dăncilă.

Traian Berbeceanu: „Dar dacă la plecare își iau ăștia autostrăzile, spitalele regionale și grădinițele făcute, să văd ce vă faceți!

Traian Berbeceanu: „Dar dacă la plecare își iau ăștia autostrăzile, spitalele regionale și grădinițele făcute, să văd ce vă faceți!” 1

Cică l-au dibuit cei de la pază pe Victoraș în Palatul Victoria, se bâțâia în fotoliul de premier.

Măi, nu ar trebui să fiți atât de supărați! Imaginați-vă că azi ați dat Bacu și v-a picat “Guvernul”.”

Roxana Minzatu, ministrul Fondurilor Europene, înainte de moțune: „Am #încredere ca Parlamentul va respinge azi motiunea de cenzura. Nu imi doresc pentru tara mea, care are atat de mult de muncit si de recuperat in fiecare secunda, sa fie aruncata in haos si sa fie irosita la masa unor negocieri intre partide si grupari, negocieri care nu vor duce nicaieri dar vor fi cert insotite de: Institutii blocate, decizii care nu vor fi asumate, momente ratate pentru Romania.

Traian Berbeceanu: „Dar dacă la plecare își iau ăștia autostrăzile, spitalele regionale și grădinițele făcute, să văd ce vă faceți!” 2

Pentru gestionarea fondurilor europene un astfel de climat, chiar si pentru cateva luni, va insemna pierderi importante, pentru mult timp inainte, in special vizand viitorul exercitiu financiar 2021-2027”.