Surse. Mario Iorgulescu mănâncă, vorbește, iar procurorii cer revenirea în România. ” În aceste momente audierea persoanei Iorgulescu …”

(Last Updated On: October 18, 2019)

Medicii din Italia au făcut minuni. Mario Iorgulescu s-a trezit din comă şi se simte mai bine, mănâncă, vorbește și este în afara oricărui pericol, spun surse Antena 1. Medicii di România au spus că el este în stare gravă și nu recomandă transferul la spitalul din Italia.

Mario ar urma să revină în țară, unde este așteptat de procurori pentru a da explicații cu privire la accidentul pe care l-a produs și în care a murit o persoană.

Surse. Mario Iorgulescu mănâncă, vorbește, iar procurorii cer revenirea în România. " În aceste momente audierea persoanei Iorgulescu ...” 1

Mario Iorgulescu nu este păzit şi este vegheat doar de familie, acestea sunt datele primite de procurorii români de la medicii italieni, informează Antena 3. Fiul lui Gino Iorgulescu se află internat într-o clinică din Milano.

Tânărul se simte bine, a fost deconectat de la aparate și a început să mănânce. Prin ordin european de anchetă au fost cerute informații de la spital iar unitate spitalicească le-a pus la dispoziția autorităților din România de îndată, spun surse judiciare citate de Antena 1.

La două luni de la transferul în clinica din străinătate, procurorii au hotărât să nu suspende ancheta și nici să se deplaseze acolo.
Așteaptă că el să fie bine și să se întoarcă în România, iar acest lucru pare că este destul de aproape, pentru că, spitalul arată în răspunsul trimis către România, că ” În aceste momente audierea persoanei Iorgulescu nu este posibilă și prin consecință nu este permisă interacțiunea. De la internare și până acum starea sa prezintă îmbunătățiri”.