(Last Updated On: October 9, 2019)

Viorica și PSD joacă tare pentru moțiunea de cenzură de mâine. Cumpără, împart funcții poate-poate mai rămân la guvernare.

Surse politice au declarat pentru Digi24 că unui parlamentar PSD i s-ar fi oferit un milion de euro să nu vină mâine în plen. Tot din informațiile Digi 24, un alt parlamentar a dispărut pur și simplu și nu mai poate fi găsit la telefon, din cauza presiunilor venite înainte de vot.

Surse Digi24: Un milion de euro votul la moţiune. Răzvan Chiruţă: „Un milion de euro.  Moțiunea de mâine e crucială pentru toată lumea: dacă trece, Dăncilă dispare din viața politică și din viața noastră.  Așa că oferă orice: bani pentru ...” 1

Jurnalistul Răzvan Chiruţă: „Unui parlamentar PSD i s-ar fi oferit un milion de euro să nu vină mâine în plen, pentru moțiunea de cenzură, susține Digi24.
Tot ei afirmă că un alt parlamentar a dispărut pur și simplu și nu mai poate fi găsit la telefon, din cauza presiunilor venite înainte de vot.

Un milion de euro.
Moțiunea de mâine e crucială pentru toată lumea: dacă trece, Dăncilă dispare din viața politică și din viața noastră.

Așa că oferă orice: bani pentru primari, bani pentru fermieri, bani pentru parlamentari, posturi, funcții. E pur și simplu disperată și ne arată încă o dată că PSD nu respectă absolut nici o regulă când vine vorba de a rămâne la jaf.

Dar, dacă nu trece, la câtă vâlvă au făcut liberalii în jurul acesteia, anunțând repetat, de două săptămâni, că are toate voturile necesare PNL se face de râs și pică foarte prost, în chiar prima zi de campanie pentru prezidențiale”.