Situație absurdă în spital. Doi pacienți cu același nume încurcați de medici timp de 7 ore. Siminica:  “Care picior îl doare doamnă, că nu mă înțeleg cu el?” Doamna doctor tata are tensiunea mică, e deranjat la stomac…dar picioarele …”

(Last Updated On: October 15, 2019)

Situație absurdă reclamată la spitalul din Slobozia. Doi pacienți cu același nume ar fi fost încurcați de medici timp de 7 ore.

Pe Facebook, ‎Siminica Stefan a scris‎: „Sper sa nu deranjez si eu cu o postare referitor la spitalul Slobozia. O zi de miercuri, ora 13, sun la 112, tata un bătrân de 85 de ani bolnav. Vine salvarea, se fac toate procedurile, ajung cu el la UPU camera de garda. Se completează foia, fisa bolnavului se face aprox.ora14 si aștept, aștept si iar aștept.Tura de zi o doamnă foarte amabilă si cumsecade mai ieșea pe hol si ne mai dădea câte o informație de la fiecare bolnav.
Situație absurdă în spital. Doi pacienți cu același nume încurcați de medici timp de 7 ore. Siminica:  "Care picior îl doare doamnă, că nu mă înțeleg cu el?” Doamna doctor tata are tensiunea mică, e deranjat la stomac...dar picioarele ...” 1
Situație absurdă în spital. Doi pacienți cu același nume încurcați de medici timp de 7 ore. Siminica:  "Care picior îl doare doamnă, că nu mă înțeleg cu el?” Doamna doctor tata are tensiunea mică, e deranjat la stomac...dar picioarele ...” 2

La tata se așteaptă rezultatul, după cum e si normal la analize si i s a pus o perfuzie.Trece timpul greu chiar foarte greu, când ești pe holul ăla întunecat.

Ora 17 nimic, ora 18 întreb de el, ce se mai știe. Ajung la doamna doctor si mă ia la ture…”Care picior îl doare doamnă, că nu mă înțeleg cu el?” Doamna doctor tata are tensiunea mică, e deranjat la stomac…dar picioarele nu le mai punem la socoteală, îl dor, dar să vedem ce facem pentru ce am venit urgent…

Păi nu e Paul? A nuuu e Petre…Același nume de familie, așezați unul lângă altul, doi bătrâni cu diagnostice diferite nevinovați săracii de situație. De vină cică era asistenta, analizele ale lui nu erau gata.

Ora 19 se schimbă tura. Mă cheamă să dau detalii pentru tata, am cerut dacă se poate si un consult neurologice (A avut in urmă cu câteva luni un atac cerebral).

“Medicul neurolog are program dimineața, dacă este să îl duc la un medic privat. Doamna doctor, este de la ora 14 aici, un bătrân stă acolo de 5 ore fără apă, fără a face necesitatile (are si prostata), chiar nu se putea face un consult?

“Are început de demență la vârsta lui, ce mai vrei, i se dă un pahar cu apă, îi mai dă unul si zice că nu sunt probleme neurologice..Oră 20 mă cheamă că nu știe ce diagnostic să îi pună (asistenta)iar doamna doctora îmi spune cu același ton, ca îl internează pentru neurologie pentru mâine.

Dar eu aveam in mâna externarea si rețeta pentru deranjare la stomac. Iar se face confuzie intre pacienți. Are analize bune pentru vârsta lui (Sper sa nu fi fost ale lui Paul). Supărată, indignată, toate stările si nervii din lume erau in capul meu am plecat cu el acasă. Avea sânge pe mâna, pe cearceaf, era săracu mai rău decât am ajuns cu el.

Foarte aglomerati sunt, o profesie foarte grea, nu toți pot să facă așa ceva, trebuie să îți placă la nebunie ca să lucrezi cu viața unui om, nu au tot ce le trebuie uneori, dar contează în primul rând caracterul fiecărui om.

Sunt bătrânii noștri, părinții noștri, ce să le facem d. doctor să îi dăm pe poartă afară?

P.S. Doamna doctor dacă mai trăiește tata până la Paște sunteți datoare cu un miel la el pentru ca 7 ore cat a stat acolo nu ați știut pe cine ați tratat..pardon cu doi miei si lui Paul..Vă mulțumesc si ma scuzați că am lungit vorba, dar încă sunt supărată”.