Sergiu: „Cine mănâncă o zacusca in Lidl ca apoi sa recicleze borcanul la ieșire? la ieșirea din magazin sunt pubele pentru reciclare. Merg astăzi sa reciclez niște sticle și Pet-uri. Sare un domn de la paza “nu, va rog, nu mai…”

(Last Updated On: October 15, 2019)

Un client Lidl a dorit să folosească pubelele pentru reciclare din fața unui magazin dar i s-a atras atenția că acestea sunt doar pentru produsele cumpărate din magazin. Vinde Lidl produse care pot fi reciclate imediat cum ieși din magazin?

Pe Facebook, Sergiu Faur a scris: „Întrebare pentru Lidl România: la ieșirea din magazin sunt pubele pentru reciclare. Merg astăzi sa reciclez niște sticle și Pet-uri. La Lidl Brașov, de pe Carpaților. Sare un domn de la paza “nu, va rog, nu mai veniți cu sticle si Pet-uri din afara magazinului. Sunt doar pentru magazin”.
Sergiu: „Cine mănâncă o zacusca in Lidl ca apoi sa recicleze borcanul la ieșire? la ieșirea din magazin sunt pubele pentru reciclare. Merg astăzi sa reciclez niște sticle și Pet-uri. Sare un domn de la paza "nu, va rog, nu mai...” 1

Sergiu: „Cine mănâncă o zacusca in Lidl ca apoi sa recicleze borcanul la ieșire? la ieșirea din magazin sunt pubele pentru reciclare. Merg astăzi sa reciclez niște sticle și Pet-uri. Sare un domn de la paza "nu, va rog, nu mai...” 2

Am crezut ca nu înțeleg… cine cumpără sticle goale din magazin ca sa le recicleze la ieșire? (asta e întrebarea). Sau cine mănâncă o zacusca in Lidl ca apoi sa recicleze borcanul la ieșire? (e o alta întrebare); deși un borcan murdar nu se reciclează. Greta, daca citesti acest post, nu te enerva. Suntem departe cu reciclatul. Dar facem pași.

La modul serios (nu este gluma nici ce am scris mai sus), cum aș putea sa înțeleg reciclarea făcută de Lidl?! Sau pentru cine sunt respectivele pubele?!
Mi se pare normal sa reciclez tot la Lidl sticla de vin cumpărată de la ei – cel mai bun exemplu. Se pare ca nu este posibil”.

Un alt client nemulțumit la Lidl.
‎Mirela Costas: „Buna dimineata, Lidl România ieri, 14 octombrie, am avut un incident foarte neplăcut la dvs in magazin,am fost cu băiețelul meu de 6 ani la cumpărături el fiind cu cărucior de copil, în timp ce asteptam la casa o “doamna ” a dat intentionat in caruciorul lui pentru a ajunge la banda.

Sergiu: „Cine mănâncă o zacusca in Lidl ca apoi sa recicleze borcanul la ieșire? la ieșirea din magazin sunt pubele pentru reciclare. Merg astăzi sa reciclez niște sticle și Pet-uri. Sare un domn de la paza "nu, va rog, nu mai...” 3

Initial nu am zis nimic, apoi am plătit și mai aveam 2 produse de pus in plasa, deja eram pe banda cealaltă despărțită dar copilul era chiar lângă mine in coltul casei.

Doamna a venit si l-a lovit cu caruciorul spunandu-i sa se tragă sa aiba acces la produse. Mentionez ca inca produsele ei nu erau scanate. Evident ca am intervenit dar doamna in loc sa isi ceara scuze m-a făcut needucata și se certa cu noi. Evident ca si eu am ridicat tonul pentru efectiv nu imi venea sa cred ce vad dar întrebarea mea este ce pozitie aveti dvs ca angajat/magazin in astfel de situatii?

Ma asteptam ca angajată dvs sa ia atitudine sau macar sa cheme agentul de pază. Eu am plecat pentru ca si asa copilul s-a speriat și mi-a spus că sa nu mai mergem la Magazinul Lidl dar oricum as dori sa aflu acest aspect. Magazinul in care am fost este Lidl Oradea,str Borsului,intre ora 15:20-15:40 la casa nr 3,multumesc