Român din Italia, apel disperat după ce fiica de 16 ani a dispărut: ”Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal”

(Last Updated On: October 15, 2019)

Un bărbat din comuna ieșeană Moțca face un apel disperat pentru a-și găsi fiica de 16 ani. Fata acestuia a dispărut pe 29 septembrie și nu mai răspunde la mesaje, deși pare activă pe rețelele de socializare.

“Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal“, spune Remus Voicu, potrivit gazetaromaneasca.com.

Bărbatul, stabilit într-un oraș din Italia de mai mulți ani, a divorțat de soție, iar fiica lor, Adina, de care nu era foarte apropiat, a rămas cu mama.

Român din Italia, apel disperat după ce fiica de 16 ani a dispărut: ”Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal” 1

“În luna august, fosta soţie a plecat în România şi nu a mai avut grijă de fiica mea, care obişnuia să meargă la o discotecă la Villa Nova la Gigant“, a explicat Remus Voicu, într-o declarație pentru ziaruldeiasi.ro.

Bărbatul crede că Adina ar fi intrat într-un anturaj nepotrivit și bănuiește că în jurul ei ar fi indivizi care se ocupă cu traficul de persoane.

“Pe 29 septembrie m-a sunat băiatul şi mi-a zis că fata a dispărut. Prima data am crezut că glumeşte, dar, după asta, am aflat că era adevărat“, a mai spus Voicu.

De atunci, acesta încearcă să intre în legătură cu fiica sa, însă nu i se răspunde nici la telefon și nici la mesaje.

Conform sursei citate, cazul a ajuns inclusiv în atenția carabinierilor, însă aceștia i-ar fi transmis să, cel mai probabil, Adina s-a întors în țară.

“Vă rog frumos, ajutaţi-mă să îmi găsesc fiica“, le-a spus Remus Voicu reporterilor.