(Last Updated On: October 10, 2019)

PSD și Viorica Dăncilă au pierdut guvernarea iar acum Iohannis trebuie să numească un nou premier. Singurii care vor alegeri anticipate sunt ceid e la USR.

”Nu am votat pentru guverne care să continue criza politică. Am votat pentru claritate şi rezolvarea crizei. Privim spre viitor. Soluţia sunt anticipatele. Ne întoarcem la popor, poporul are întotdeauna dreptate”, a declarat Dan Barna, potrivit Ziarul Financiar. 

Robert Turcescu: „Cum faci USR sa intre la guvernare chiar daca nu vrea? Pui un premier de la PLUS! Dragos Tudorache, spre exempl” 1

Robert Turcescu: „Cum faci USR sa intre la guvernare chiar daca nu vrea? Pui un premier de la PLUS! Dragos Tudorache, spre exemplu”

Nicușor Dan: „Viorica Dăncilă și PSD ar fi trebuit să plece din 26 mai, în urma mesajului românilor de la vot. PSD trebuie să stea o vreme în opoziție și să revină când își va cere scuze pentru 10 august, pentru împiedicarea votului românilor din diaspora, pentru legile justiției, pentru codul penal și de procedură penală”.