Rise Project și Dan Barna. Andrei Caramitru: „Ce ne spune Rise? * ca Iohannis a obținut casele printr-o fraudă inițială. Ceva urât rău cu iz penal. Treabă serioasă. * Ca Barna a fost …”

(Last Updated On: October 15, 2019)

Andrei Caramitru a reacționat după ce Dan Barna a este subiect de anchetă la Rise Project. Din păcate siteul celor de la Rise Project a căzut din cauza numărului mare de accesări.

Andrei Caramitru: „Ce ne spune Rise?
* ca Iohannis a obținut casele printr-o fraudă inițială. Ceva urât rău cu iz penal. Treabă serioasă.
* Ca Barna a fost consultant. Ca a respectat legea. Dar ca au fost proiecte care nu au fost perfect implementate. Și că exista clienti care nu au fost multumiți.

Rise Project și Dan Barna. Andrei Caramitru: „Ce ne spune Rise? * ca Iohannis a obținut casele printr-o fraudă inițială. Ceva urât rău cu iz penal. Treabă serioasă. * Ca Barna a fost ...” 1

Ce socant! Acuma – eu am fost consultant vreo 17 ani. Și nu intr-ul SRL pe aici – ci la cel mai înalt nivel in cele mai mari doua firme din lume. Cum e cu consultanta asta?

dacă 60-70% din proiecte își ating toate obiectivele e extraordinar. Și întotdeauna exista clienti nemultumiti. Ba chiar – exista cazuri in care firme plătesc milioane pentru un plan de redresare și totuși dau faliment după
* De ce? E ca la doctor. Dacă esti prea bolnav sau nu respecti indicațiile e posibil sa nu te faci bine. Nu înseamnă ca doctorul nu e bun sau nu a făcut tot ce era posibil
* Și încă ceva – întotdeauna unii oameni nu sunt multumiți de consultanți. Cine sunt ăștia? Cei care gândesc așa: “De ce se cred mai destepti decât mine? Cine sunt ei sa îmi dea sfaturi?” Firmele mari de consultanta estimează atitutudinea asta la 35% din oameni (e un profil psihologic clar definit). Unii nu accepta sfaturi și sunt așa mai frustrați. Ce sa faci.

Însă – fundamental – Iohannis e acuzat de Rise de fraudă. De ilegalitați. Dan nu. E o construcție chinuită a lor ca sa găsească ceva. Și nu au găsit nimic. Omul e curat. Și cinstit. Asta contează”.