Reacția Mega Image după ce angajatele nu au luat măsuri privind gândacul din vitrina de pâine proaspătă. Anca: “- Sărut-mâna, vedeţi că pe raftul de sus, unde sunt baghetele, se plimbă un gândac… – Bine, mulţumim!” Ce s-a întâmplat după? ABSOLUT NIMIC. Am așteptat câteva minute să văd dacă …”

(Last Updated On: October 15, 2019)

Update,
Mega Image a reacționat după ce o clientă a fotografiat un gândac în vitrina de pâine proaspătă iar angajatele nu au avut nicio reacție la atenționare.

MEGA IMAGE: Buna, Anca. Multumim pentru atentionare si ne pare rau pentru modul de gestionare. Pentru prevenirea unor situatii precum cea descrisa, in magazine sunt efectuate periodic actiuni de dezinsectie. Am transmis sesizarea catre conducerea magazinului si de asemenea, am urgentat o noua actiune de dezinsectie. O zi frumoasa!

Stire Inițială
Un client al magazinului Mega Image din București a observat un gândac care se plimba nestingherit pe un raft cu pâine. Clientul i-a atras atenția asupra acestui fapt unei angajate și spune că după aceea nu s-a întâmplat nimic.

Anca Tudosa a scris pe Facebook: „”- Sărut-mâna, vedeţi că pe raftul de sus, unde sunt baghetele, se plimbă un gândac…
– Bine, mulţumim!”

Reacția Mega Image după ce angajatele nu au luat măsuri privind gândacul din vitrina de pâine proaspătă. Anca: "- Sărut-mâna, vedeţi că pe raftul de sus, unde sunt baghetele, se plimbă un gândac... - Bine, mulţumim!" Ce s-a întâmplat după?  ABSOLUT NIMIC.  Am așteptat câteva minute să văd dacă ...” 1 Reacția Mega Image după ce angajatele nu au luat măsuri privind gândacul din vitrina de pâine proaspătă. Anca: "- Sărut-mâna, vedeţi că pe raftul de sus, unde sunt baghetele, se plimbă un gândac... - Bine, mulţumim!" Ce s-a întâmplat după?  ABSOLUT NIMIC.  Am așteptat câteva minute să văd dacă ...” 2  Reacția Mega Image după ce angajatele nu au luat măsuri privind gândacul din vitrina de pâine proaspătă. Anca: "- Sărut-mâna, vedeţi că pe raftul de sus, unde sunt baghetele, se plimbă un gândac... - Bine, mulţumim!" Ce s-a întâmplat după?  ABSOLUT NIMIC.  Am așteptat câteva minute să văd dacă ...” 3

Ăsta a fost scurtul dialog dintre mine și 2 angajate MEGA IMAGE, prin care le semnalam prezenţa guzganului printre și pe produsele lor de panificaţie.
Ce s-a întâmplat după?

ABSOLUT NIMIC.

Am așteptat câteva minute să văd dacă aruncă măcar o privire – nu, nici vorbă. Au plecat să plimbe niște tăvi sau ceva.

Incidentul s-a petrecut azi, pe la ora 14, la Mega Image Unirii (cel de la subsol).”

Adrian Dumitrache a scris pe Facebook: „Si eu ma intrebam, zilele trecute, daca Mega Image igienizeaza macar o data pe saptamana galantarele pentru pâine…”