(Last Updated On: October 10, 2019)

Victor Ponta a anunțat care sunt planurile sale după căderea Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Victor Ponta a declarat joi după moțiunea de cenzură că vrea să propună PSD o strategie comună: să aibă împreună o propunere de premier la discuțiile cu președintele Iohannis și să îl susțină pe Mircea Diaconu la prezidențiale, informează g4media.ro.

Razbunarea lui Ponta. Adrian Moraru: „În noiembrie 2015 Dragnea profita de drama de la Colectiv si retrage sprijinul pt Guvernul  Ponta. Ponta pierde guvernarea din cauza asta, nu a străzii. Dragnea ii ia apoi președinția partidului. In Decembrie 2016 Dragnea isi impune regimul grotesc.  Astazi Ponta...” 1

Ponta a mai spus că are și trei propuneri de premier, pe care însă nu a vrut să le facă publice, adăugând că nu este vorba despre el.

Adrian Moraru a scris pe Facebook: „In noiembrie 2015 Dragnea profita de drama de la Colectiv si retrage sprijinul pt Guvernul

Ponta. Ponta pierde guvernarea din cauza asta, nu a străzii. Dragnea ii ia apoi președinția partidului. In Decembrie 2016 Dragnea isi impune regimul grotesc.

Astazi Ponta s-a razbunat pe ramasitele guvernului si partidului lui Dragnea, dand o lovitura fatala camarilei lui Dragnea care incerca sa se mentina la guvernarea tarii si la conducerea PSD.

Dragnea este cel care a pierdut astazi. Si probabil cariera sa este astazi la sfarsit. Definitiv.”