(Last Updated On: October 9, 2019)

Bianca Bobu, 19 ani, portarul echipei naționalei de hochei feminin a României, a fost dată dispărută de la sfârșitul lunii august de către antrenorul său.

Un nou caz de dispariție, asemănător celui din Caracal, ia amploare la Galați. Bianca Bobu făcea parte din Naționala de Hochei a României, iar ultima dată a fost văzută în luna august 2019. De atunci, singurul cu care a mai luat legătura ar fi antrenorul acesteia, căruia fata i-ar fi spus să nu o mai caute, că nu o mai interesează nici sportul, nici familia. “Pe fundal se auzea cineva care îi comanda ce să vorbească. A sărit repede că se aude televizorul”, povestește bărbatul care a antrenat-o pe Bianca Bobu.

Răpită?! Bianca Bobu, portarul naţionalei de hochei feminin, a disparut din august. „Doamne ferește!, poate era cu pistolul la tâmplă...Pe fundal se auzea cineva care îi comanda ce să vorbească” 1

Căutările Biancăi Bobu au început după ce Cristian Munteanu, antrenorul fetei, a postat pe internet un mesaj.

„Eu am pus acel anunț pe Facebook, pe 6 octombrie, cum că nu mai da nici un semn din august. O abordasem pe un site de socializare, s-o rog să-mi dea un echipament de portar. Eu am plecat de la Galați la Brașov și doream să o inițiez pe fiica mea în tainele meseriei de portar, Aveam nevoie de echipament. Nu mi-a răspuns de nici un fel”, a spus Cristian Munteanu pentru Libertatea, preluat de Antena 1.

Bianca Bobu are 19 ani și este orfană, căci mama i-a murit pe când era doar un copil.

Sportiva dispărută din Galați ar fi dat primul semn de viață după un număr ascuns. Și-a sunat antrenorul cerându-i să șteargă mesajul prin care îi anunță dispariția. Bărbatul povestește că i s-a părut că o voce se aude pe fundal. Fata i-ar fi spus că este televizorul.

„M-a sunat pe 7 octombrie, practic, să mă certe că am pus acel anunț cu dispariția ei. Telefonul era dat de pe o cartelă cu număr ascuns, nu am putut sună înapoi. Pe scurt, mi-a cerut să șterg postarea și a mai afirmat că nu o mai interesează nici sportul, nici familia, vrea doar să fie lăsată în pace și să-și clădească o viață nouă.

A afirmat că e în Galați, iar am sfătuit-o să se prezinte la Poliție, că să lămurească lucrurile. Pretindeam puțin respect de la ea, dar, Doamne ferește!, poate era cu pistolul la tâmplă. Am fost sunat deja de șeful Poliției din Galați, așteptau și sesizarea de la familie pentru a deschide dosarul. Și DIICOT a intrat pe fir, dar mai multe nu va pot spune. Sper doar să fie bine”, a mai afirmat Cristian Munteanu, potrivit sursei citate.

Polițiștii din Galați și DIICOT au început căutările și au demarat o anchetă pentru a stabili ce se întâmplă cu Bianca Bobu și dacă aceasta a dispărut într-adevăr, luându-se în calcul faptul că ar fi putut ajunge pe mâinile unei rețele de traficanți.