Pilotul Dobrovolschi Emil: „Am tăcut văzând compania Tarom ajungând sa fie alungată din birourile din Otopeni încât am ajuns sa stam pe canapele pe holuri in timp ce in birourile noastre stau companii concurente. Acum politrucii …”

(Last Updated On: October 18, 2019)

Ministrul Cuc ar fi cerut companiei TAROM ca avioanele să fie ținute la sol în ziua moțiunii pentru ca parlamentarii să nu meargă la vot. Cuc a demis-o pe directoarea care nu a respectat ordinul. Un adevărat scandal într-o companie falimentară a statului român.

Dobrovolschi Emil: „Noi, pilotii, nu facem politica. Pilotăm avioane si ducem pasageri la destinație, in siguranța. Am tăcut si ne-am înghițit amarul când ne-au pus șefi tot felul de mercenari si oameni fără nicio experienta, când analfabeți care scriu „mi-au” într-un cuvânt au ajuns mari șefi in minister si „aveau grija de aviație”.

Pilotul Dobrovolschi Emil: „Am tăcut văzând compania Tarom ajungând sa fie alungată din birourile din Otopeni încât am ajuns sa stam pe canapele pe holuri in timp ce in birourile noastre stau companii concurente. Acum politrucii ...” 1

Am tăcut văzând compania Tarom ajungând sa fie alungată din birourile din Otopeni încât am ajuns sa stam pe canapele pe holuri in timp ce in birourile noastre stau companii concurente. Acum politrucii ne schimba din răzbunare al patrulea manager general, unul crescut in Tarom si care are cu adevărat planuri de viitor si NOI TĂCEM???”

Pentru a îngropa scandalul, Premierul Viorica Dăncilă a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului începerea unei acţiuni de verificare la Ministerul Transporturilor şi la Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM S.A., în scopul clarificării aspectelor manageriale semnalate de mass-media, anunță Digi 24.

„Am dispus de urgență efectuarea acestui control care să clarifice aspectele grave semnalate în mass-media. Este imperativ să fie stabilit adevărul și să ne asigurăm că au fost respectate prevederile legale. În cazul în care instituțiile abilitate vor constata încălcarea legii, cei vinovați trebuie sancționați”, a declarat, potrivit unui comunicat, premierul Viorica Dăncilă.