(Last Updated On: October 10, 2019)

Opoziția este mobilizată pentru a trece moțiunea de cenzură la adresa guvernului Dăncilă.

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat că un senator PMP, Vasile Cristian Lungu, va fi adus cu ambulanța pentru a vota moțiunea de cenzură a opoziției, anunță Hotnews.

Moțiunea de cenzură. Un senator PMP va fi adus cu ambulanța pentru a vota!  Tomac: „Trebuia să fie operat astăzi, dar o solicitat pe proprie răspundere să vină” 1

”Sunt parlamentarii PMP prezenți, toți vor vota la vedere pentru căderea guvernului. Chiar avem un coleg care era programat să fie operat astăzi, domnul senator Lungu și a solicitat pe proprie răspundere să vină și îl va aduce ambulanța chiar în momentul votului. Înțelem miza și responsabilotatea care ne revine în acest moment important”, a declarat Tomac înainte de ședința de plen în care va fi dezbătută și votată moțiunea.

Lider PNL, citat de Antena 1: Ludovic Orban: ”Trebuie oprit PSD-ul să mai facă rău României. Toți parlamentarii PNL sunt prezenți și toți vor vota la vedere moțiunea de cenzură. Moțiunea de cenzură va trece! Peste 233 vor vota moțiunea și guvernul Dăncilă va pleca de la putere.”