Mirel Axinte: „Grețoasă impostura lui Iohannis. Și-a luat repede diplomă de honoris causa în luptat cu PSD-ul și flutură sabia cu laser în stânga și-n dreapta, acum, când PSD-ul e pe jos – deși ani de zile a ridicat din umeri. PSD-ul s-a prăbușit datorită încarcerării lui Dragnea, pe care Dăncilă ar fi putut-o evita prin OUG, datorită scorului slab din 26 mai, când am avut o…”

(Last Updated On: October 14, 2019)

Președintele Klaus Iohannis este criticat pentru anti-PSD-ismul din ultima perioadă. Mulți îl consideră de fațadă, având în vedere că președintele a girat toate Guvernele PSD, mai mult, a fost de acord să o demită pe Laura Codruța Kovesi fără luptă.
Iohannis nu are ce face, trebuie să fie anti-PSD altfel nu mai prinde un mandat. Fără voturile celor anti-PSD Iohannis pleacă în noiembrie la Sibiu.

Mirel Axinte: Grețoasă impostura lui Iohannis. Și-a luat repede diplomă de honoris causa în luptat cu PSD-ul și flutură sabia cu laser în stânga și-n dreapta, acum, când PSD-ul e pe jos – deși ani de zile a ridicat din umeri. De parcă n-am ști, de parcă am fi fost toți într-o vacanță fără net cinci ani și ne-am fi întors acuma.

Mirel Axinte: „Grețoasă impostura lui Iohannis. Și-a luat repede diplomă de honoris causa în luptat cu PSD-ul și flutură sabia cu laser în stânga și-n dreapta, acum, când PSD-ul e pe jos - deși ani de zile a ridicat din umeri. PSD-ul s-a prăbușit datorită încarcerării lui Dragnea, pe care Dăncilă ar fi putut-o evita prin OUG, datorită scorului slab din 26 mai, când am avut o...” 1

PSD-ul s-a prăbușit datorită încarcerării lui Dragnea, pe care Dăncilă ar fi putut-o evita prin OUG, datorită scorului slab din 26 mai, când am avut o prezență fără precedent la europarlamentare, datorită presiunilor occidentale și ale străzii, datorită protestelor magistraților și sabotajului funcționarilor MJ de la OUG 13.

De câte ori problema a fost în mâna domnului Iohannis, a ridicat din umeri și a scăpat vaza din mână (Grindeanu, Tudose, Dăncilă, Kovesi, Bănilă, n legi pesediste promulgate din prima etc). Președinția domnului Iohannis a fost un lung șir de cedări însoțite de priviri placide și fugi în vacanțe. Fără isteria insistentă a publicului care a ieșit în stradă și a occidentalilor și curajul magistraților, azi Iohannis se ruga cu pălăria în mână de domnul Dragnea să-i mai dea un mandat.

Nu zic că a făcut blat sau a fost mână în mână cu pesediștii, zic doar că a stat pe curul lui și cu gândul la o strategie de supraviețuire personală”.

Klaus Iohannis, ianuarie 2018. „Am decis sa dau PSD inca o sansa si sa desemnez persoana propusa de ei, pe Viorica Dancila”