Mircea Marian: „Sunt 100% alături de Liviu Dragnea. Omul a făcut recurs și s-a dus la Curtea de Apel cerând dizolvarea PSD și anularea congresului care a pus-o pe Dăncilă președinte (Digi 24). Hai, Dragnea! “Dreptate până la capăt“!!!!”

(Last Updated On: October 17, 2019)

Liviu Dragnea vrea cu orice preț desființarea PSD. El cere judecătorilor să anuleze și desemnarea Vioricăi Dăncilă în fruntea PSD.

Mircea Marian: „Sunt 100% alături de Liviu Dragnea.
Omul a făcut recurs și s-a dus la Curtea de Apel cerând dizolvarea PSD și anularea congresului care a pus-o pe Dăncilă președinte (Digi 24).
Hai, Dragnea! “Dreptate până la capăt“!!!!”

Mircea Marian: „Sunt 100% alături de Liviu Dragnea. Omul a făcut recurs și s-a dus la Curtea de Apel cerând dizolvarea PSD și anularea congresului care a pus-o pe Dăncilă președinte (Digi 24). Hai, Dragnea! “Dreptate până la capăt“!!!!” 1

Fostul lider al formațiunii social-democrate s-a lovit deja de refuzul primei instanțe, Tribunalul București, însă a contestat decizia la Curtea de Apel, iar astăzi această instanță trebuie să analizeze solicitarea lui, anunță Digi 24.

Concret, Liviu Dragnea se foloseşte de condamnarea sa în dosarul angajărilor fictive şi spune că dacă PSD Teleorman a menţinut angajarea celor două femei, angajare care a dus la pedepsirea sa, înseamnă că şi PSD Teleorman a participat, de fapt, la infracţiunea pentru care el a fost închis. În plus, el adaugă că dacă PSD Teleorman a greşit, tot partidul a greşit.

Dragnea susţine că PSD Teleorman a cauzat un prejudiciu Direcţiei pentru Protecţia Copilului pentru că le-a ţinut pe cele două angajate în acte şi că, astfel, PSD Teleorman ar trebui dizolvat.

La Congresul la care a fost aleasă Viorica Dăncilă lider al PSD, în locul lui, au participat şi social-democraţi de la Teleorman, ceea ce ar pune sub semnul întrebării validitatea acelui vot, mai susţine Dragnea.