(Last Updated On: October 8, 2019)

Prezentatorul TV, Mircea Badea, a declarat că și-ar dori ca guvernul condus de Viorica Dăncilă să pice. Acesta și-a prezentat și argumentele.

“Îmi doresc să cadă acest guvern pentru că totuși cantitatea de prostie din această țară pentru mine este insuportabilă și trebuie la un moment dat să vină o notă de plată. Acest guvern trebuie să pice pentru că este prost. Nu știu cum guvernează, habar n-am, pe mine nu mă interesează chiar deloc treaba asta.

Mircea Badea: „Acest guvern trebuie să pice pentru că este prost. Acest guvern este prost pentru că nu a luat, după părerea mea, niște măsuri absolut clare, pentru că a jucat tot timpul un pas înainte, doi înapoi, pentru că încearcă să facă ...” 1

Fiecare vine cu cifre – mă doare în cot. Acest guvern este prost pentru că nu a luat, după părerea mea, niște măsuri absolut clare, pentru că a jucat tot timpul un pas înainte, doi înapoi, pentru că încearcă să facă pace și să implore o horă a uniri cu niște bizari.

Unii au obosit de acest război româno-român – eu la împăcarea româno-română nu particip, deci nu are cum să-mi placă un guvern care nu o să-mi țină mie partea și vrea să se împace cu partea adversă”, a spus Mircea Badea, citat de stiripesurse.ro.

În plus, Mircea a spus și de ce crede că Ludovic Orban ar trebui să fie premier al viitorului guvern.

„Cred, sincer, că domnul Sică Mandolină este caz de targă, adică „nino-nino-nino-nino”. SMURD-ul trebuie să-l descarcereze cumva din propria ființă și să-l trateze într-un fel și de-aia cred că este potrivit pentru rolul de prim-ministru al României. Vreau Sică-Mandolină – primul ministru al României”, a spus ironic Mircea Badea.