(Last Updated On: October 9, 2019)

Mama Luizei Melencu dorește să plece în Italia pentru a-și căuta fata dispărută acum 6 luni. Și mama Alexandrei Măceșanu este convinsă că fata ei trăiește.

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, citată de Gazeta Romaneasca: ”Am încercat să iau legătura cu diverse televiziuni din străinătate. Trebuie să facem ceva și pe cont propriu. Nu am primit niciun răspuns în șase luni de zile de la autorități. Umilințe peste umilințe.

Mama Luizei Melencu este hotărâtă să meargă în Italia să-și caute fata: ” Umilințe peste umilințe...Trebuie să facem ceva și pe cont propriu...Ce pot să fac? Îmi asum. Sunt șase luni de zile de când a dispărut fata mea...” 1

Eu am luat legătura și aș vrea să merg personal în Italia. Nu știu ce mi se va zice mâine, dar am vorbit cu cineva și mâine aștept să primesc un răspuns să merg la o televiziune în Italia. Ce pot să fac? Îmi asum. Sunt șase luni de zile de când a dispărut fata mea”, a precizat mama Luizei Melencu, Monica Melencu, în direct la România TV.

Teodora Măceșanu, mama Alexandrei Măceșanu, citată de Observator Tv: „Alexandra mea trăiește! Aștept să îmi dea cineva o palmă și să mă trezesc din coșmarul acesta. Și pentru mine și pentru copilașul meu.

Mama Luizei Melencu este hotărâtă să meargă în Italia să-și caute fata: ” Umilințe peste umilințe...Trebuie să facem ceva și pe cont propriu...Ce pot să fac? Îmi asum. Sunt șase luni de zile de când a dispărut fata mea...” 2

L-am ferit de toate relele. Am încercat să fac tot ce e mai bun pentru el. Eu cred cu tărie că Alexandra mea va intra într-o zi pe poartă. Asta îmi spune inima. Că Alexandra nu este moartă. În ciuda ADN-ului pe care îl pot confirma ăștia. Alexandra este vie”