(Last Updated On: October 11, 2019)

PSD a pierdut majoritatea în Parlament, iar acest lucru a dus la demiterea guvernului Viorica Dăncilă. Strategia sinucigașă a socialistilor din ultimi ani a dus la pierderea controlului în Parlament și Guvern.

Lucian Mindruta a scris pe Facebook: „10 greseli pe care PSD nu le-a facut deocamdata:
1. Daea n-a taiat inca oaia care ii purta noroc, aia de la el din birou.
2. Orlando nu s-a insurat cu o femeie reala.

Lucian Mindruta: „Greseli pe care PSD nu le-a facut deocamdata...Viorica nu si-a publicat Memorile  (da, i-au zis ca e cu doi de "i", dar a raspuns ca nu are chiar asa de mult de povestit/Iliescu inca nu...”: 1

3. Viorica nu si-a publicat Memorile  (da, i-au zis ca e cu doi de “i”, dar a raspuns ca nu are chiar asa de mult de povestit.
4. Iliescu inca nu a fost readus presedinte la organizatia de tineret.

5. Cuc n-a gasit o companie nigeriana care face toate autostrazile cu 100 de milioane de dolari, din care trebuie sa le platim in cont maine doar doua.
6. Olguta Vasilescu inca n-a alipit Craiova la Bulgaria, unde e presedinte un baiat ok, nu ca al nostru.
7. Inca n-au demolat Spitalul Municipal, ca sa foloseasca materialele la Catedrala.

8. Nu au scos inca bancnota de 100 de lei in valoare de 85 lei (dupa inflatie), care contine deja cresterea de 50% a salariilor din programul de guvernare.
9. Nu au otravit fantanile de la Piata Unirii, ca sa stavileasca avansul opozitiei spre Primarie.

10. Si ultima, dar nu cea din urma: Inca n-au facut rebranding in Partidul Credibil din Romania.”

Digi 24 anunță că Președintele Klaus Iohannis are, vineri, consultări cu partidele parlamentare, în vedere formării unui nou Guvern, după ce Parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură prin care i-a fost retrasă încrederea Cabinetului Dăncilă.