Încă un pădurar agresat de hoții de lemne, la doar o zi după ce un altul a fost ucis. Ar trebui jandarmii să meargă prin păduri și noroaie după hoți sau să stea la căldurică să apere politicieni?

(Last Updated On: October 17, 2019)

Jandarmeria română se pare că are alte preocupări decât să salveze viața pădurarilor atacați de hoții de lemne. Pentru jandarmi este mai domnește să facă paza politicienilor corupți decât să alerge prin păduri, noroaie după ucigași.

Încă un caz de agresiune asupra unui pădurar, după ce ieri un silvicultor a fost ucis de hoții de lemne. Un pădurar în vârstă de 39 de din judetul Dolj a fost atacat în timp ce patrula zona pe care o pazeşte. Mașina a fost lovită în plin de un autoturism în care se aflau doi bărbaţi, acum căutaţi de poliţie, anunță Digi 24.

Încă un pădurar agresat de hoții de lemne, la doar o zi după ce un altul a fost ucis. Ar trebui jandarmii să meargă prin păduri și noroaie după hoți sau să stea la căldurică să apere politicieni? 1

Pădurarul a povestit că a mers să patruleze pădurea pe care o are în grijă și a descoperit o zonă în care se tăiaseră peste 30 de salcâmi. A încercat să ia urma hoților și la un moment dat a simțit că este urmărit.

A văzut o mașină în care se aflau doi bărbați și a încetinit ca să stea de vorbă cu ei. Atunci, șoferul mașinii a călcat puternic pedala de accelerație și a intrat în plin în mașina pădurarului.

Bărbatul a fost rănit ușor. Spune că s-a lovit cu capul de parbriz și că, până să se dezmeticească, cei doi s-au făcut nevăzuți.

Pădurarul a sunat la 112 și a chemat poliția, care face acum cercetări la fața locului.

Bărbatul spune că se teme acum să-și facă meseria, dacă nu va primi sprijin de la jandarmi. El a relatat că a făcut mai multe solicitări la Jandarmeria Dolj să trimită jandarmi în patrulă, dar nu a primit niciun răspuns.