Hai România! 30,000 de copii pe stadion. Cătălin Striblea: „Avem șansa de a stârni o emoție în toată Europa. Sper ca fotbaliștii să înțeleagă că …”

(Last Updated On: October 15, 2019)

Stadionul României a fost suspendat pentru mesaje rasiste la partida cu Norvegia. UEFA a permis totuși prezența copiilor, astfel că în această seară vor fi aproximativ 30,000 de copii pe Arena Națională.

Cătălin Striblea: „Câte inimi și mai ales inimioare o să aibă alături Naționala României, în această seară. Nu cred să existe pasiune mai mare și mai sinceră decât cea pe care o pot aduce cei treizeci de mii de copii în stadion. Probabil este unul dintre lucrurile cele mai frumoase care ni se pot întâmpla: să ne bucurăm de atâta iubire sinceră. Chiar dacă e generat de o greșeală care ne va urmări multă vreme.

Hai România! 30,000 de copii pe stadion. Cătălin Striblea: „Avem șansa de a stârni o emoție în toată Europa. Sper ca fotbaliștii să înțeleagă că ...” 1

Avem șansa de a stârni o emoție în toată Europa. Sper ca fotbaliștii să înțeleagă că azi e mai important ca niciodată. Nu ai multe șanse să dai o lecție de viață unor copii. Și sper să joace ca pentru copiii lor. Hai, România!”

Meciul sa va juca în fața a 30.000 de copii, cu vârste de până în 14 ani și care vor fi însoțiți de 3.000 de adulți. Cu toatea astea, norvegienii pare că se tem de reacția lor și au anunțat că speră ca micuții fani care îi vor susține pe „tricolori” să nu folosească scandări rasiste, scrie presa din Norvegia, potrivit Gazeta Sporturilor.

„Dacă vor fi episoade de acest fel, vom notifica imediat arbitrii și observatorul. După aceea vom face pașii pe care îi considerăm potriviți”, a declarat Svein Graff, managerul de comunicare al norvegienilor.

Acesta mai susține că Norvegia a trimis mai multe întrebări către UEFA, legate de sancțiunea dictată României, fiind interesată să știe ce se va întâmpla dacă vor exista scandări rasiste.