(Last Updated On: October 9, 2019)

Frica bântuie în aceste zile la PSD. Joi se votează moțiunea de cenzură iar Guvernul condus de Viorica Dăncilă poate pleca acasă dacă Opoziția adună 233 de voturi.

Newsweek România a intrat în posesia unei înregistrări audio în care Viorica Dăncilă poate fi auzită cum îi șantajează voalat pe parlamentarii PSD în cadrul unei întâlniri cu aceștia, în care premierul le explica de ce nu trebuie să treacă moțiunea de cenzură:

Frică.  Înregistrări audio în care Viorica Dăncilă le vorbește parlamentarilor PSD despre Secția Specială și îi amenință voalat că vor avea din nou dosare penale dacă va trece moțiunea 1

„Miza nu este neapărat un post de prim-ministru. Mizele sunt mult mai mari. Mizele sunt legate de dosare, de Secția Specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem… și mulți din această sală știu la ce m-am referit. De fapt, asta este miza. Nu vă imaginați că au ca și miză ocupare unor posturi de miniștri pentru care nu au nici un program. Ce să pună în loc? Ce să facă?”, se aude Dăncilă vorbind pe înregistrare, potrivit G4Media.

Pe înregistrarea de 16 minute se aude și ministrul Dezvoltării Daniel Suciu care le-a promis parlamentarilor că vor fi consultați direct în legătură cu modul de împărțire a banilor publici.