(Foto) Şofer român de TIR salvat din cabina în flăcări, în Italia. Un alt român e rănit, 3 camioane distruse

(Last Updated On: October 1, 2019)

Trei camioane și un autoturism s-au ciocnit pe autostrada A32, Torino-Frejus, în zona Bardonecchi, din Italia.

Accidentul s-a produs într-o porţiune de autostradă pe care se executau lucrări şi o bandă era blocată. Un şofer de camion a rulat cu viteză prea mare, a schimbat banda fără să se asigure şi a intrat într-un camion, proiectat ulterior într-un Alfa Romeo, apoi în alt TIR, informează observator.tv.

(Foto) Şofer român de TIR salvat din cabina în flăcări, în Italia. Un alt român e rănit, 3 camioane distruse 1 (Foto) Şofer român de TIR salvat din cabina în flăcări, în Italia. Un alt român e rănit, 3 camioane distruse 2 (Foto) Şofer român de TIR salvat din cabina în flăcări, în Italia. Un alt român e rănit, 3 camioane distruse 3 (Foto) Şofer român de TIR salvat din cabina în flăcări, în Italia. Un alt român e rănit, 3 camioane distruse 4 (Foto) Şofer român de TIR salvat din cabina în flăcări, în Italia. Un alt român e rănit, 3 camioane distruse 5

După impact, camioanele au luat foc.

Şoferul din Alfa Romeo l-a salvat pe unul dintre şoferii români implicaţi, care a ajuns la spital cu arsuri severe şi alte răni, dar medicii spun că viaţa lui nu e în pericol.

Românul a fost dus cu elicopterul la Torino cu arsuri pe 35% din corp, fractură deschisă de antebraţ şi fractură de femur. Al doilea român e şi el rănit, dar mult mai puţin grav.