Este corect? Echipa de comunicare a Simonei Halep, atac la adresa Biancăi Andreescu: ”Dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună!”

(Last Updated On: October 29, 2019)

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a postat un mesaj în care o atacă pe Bianca Andreescu pentru că a ales să joace sub drapelul Canadei.

”Astăzi, Simona, ne-a arătat odată în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanta la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greșită că rămânând în Romania nu pot face performanță.

Este corect? Echipa de comunicare a Simonei Halep, atac la adresa Biancăi Andreescu: ”Dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună!” 1

Bianca este o campioana a Canadei iar propunerea Simonei pentru noi este sa fim campionii pentru România”, scrie Hodor pe Instagram, citat de libertatea.ro.

Acesta spune că familia Simonei a avut propuneri pentru ca sportiva să joace pentru alte țări. ”Trebuie să mulțumim și părinților Simonei care nu au ales ideea finanțării unei alte țări și a juca pentru un alt steag”, mai scrie Hodor.

”Asta este propunerea mea, să spună povestea unei alegeri; alegerea unui român de a face performanță sub steagul României și că dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună!”, concluzionează Hodor

În schimb, la conferința de presă de după meci, Simona Halep a lăudat prestația avută de Bianca Andreescu și explicat secretul din spatele succesului dramatic, anunță Gazeta Sporturilor.

„A fost un meci grozav de ambele părți, după părerea mea. Ea a avut rezultate bune anul acesta. Câștigând atâtea turnee, a căpătat multă încredere. Nu o urmărisem live până acum, doar la TV. Nu sunt mare fan al vizionării tenisului în timpul meu liber. Am observat că se deplasează bine, lovește puternic și returnează bine. E o jucătoare de forță!

Mă așteptam la un meci foarte dur. Sunt mândră că am putut să lupt așa cum am făcut-o pentru în ultima lună m-am antrenat mai puțin din cauza spatelui. Pare însă că încă sunt acolo. A fost o provocare, fiindcă ea e mai tânără cu 10 ani. A fost o bătălie bună și sunt fericită pentru victorie.

Am crezut înainte de meci că am o șansă, chiar dacă vin după o pauză lungă. Știu că dacă picioarele mele sunt puternice pe teren, pot face orice. În ultimele patru zile m-am simțit excelent aici. Sunt bucuroasă și că s-a întors Darren. Mi-a dat și el un pic de putere în plus.

În setul al doilea, chiar dacă ea conducea, m-am gândit că eu sunt mai puternică mintal. Au fost unele schimburi lungi pe care le-am câștigat. Apoi nu m-am mai gândit la rezultat, m-am concentrat doar pe mine. Aveam în cap ce trebuie să joc contra ei pentru a ieși bine”, a declarat Simona Halep la conferința de presă de la Shenzen.