Deputatul PSD care a votat moțiunea de cenzură: „PSD se îndreaptă în mod evident spre un dezastru iminent…Chiar dacă adevărul…”

(Last Updated On: October 14, 2019)

Marius Sorin Bota, deputatul PSD care a votat moțiunea de cenzură, gest pentru care a fost exclus din partid, susține că, la cum se desfășoară lucrurile în prezent, PSD se îndreaptă în mod evident spre un dezastru iminent.

Acesta spune că nu votul său a dus la căderea Guvernului și că majoritatea în Parlament era oricum pierdută, informează stiripesurse.ro.

„Am fost numit trădător pentru că am avut curaj să mă manifest democratic și să nu fiu de acord cu ceea ce se întâmplă azi în PSD. La cum se desfășoară lucrurile în prezent, PSD se îndreaptă în mod evident spre un dezastru iminent. Liderii CEX-ului mic și toxic nu au înțeles nimic, iar cei ai CEX-ului unanim sunt consecvenți, însă, din păcate, consecvența lor este cât se poate de nocivă.

Deputatul PSD care a votat moțiunea de cenzură: „PSD se îndreaptă în mod evident spre un dezastru iminent...Chiar dacă adevărul...” 1

Nu votul meu sau al exclușilor, a determinat căderea Guvernului. Majoritatea era oricum pierdută. M-am exprimat împotriva unei conduceri toxice pentru partid și țară și nu m-am lăsat ”împăcat””, a arătat Bota.

Acesta consideră că, peste câteva luni, reprezentanții din teritoriu, primari, consilieri, membrii PSD, vor vedea altfel evenimentele în lumina realității și îi vor da dreptate.

„Ceea ce eu sper este ca până atunci foștii mei colegi de partid să se descotorosească de cei care azi îi conduc și care se încadrează la categoria impostori și să aibă curajul votului, votul fiecăruia dintre ei reprezintă buturuga mică ce răstoarnă carul mare al mediocrității, incompetenței și corupției.

Abia după ce se va face curățenie în interior, PSD va redeveni un partid credibil, respectat și frecventabil. Chiar dacă adevărul doare, uneori binele trebuie făcut cu forța. Rămân același om devotat valorilor, principiilor, corectitudinii. Nu mă pot schimba.

Votul de încredere pe care eu l-am primit de-a lungul mai multor mandate m-a responsabilizat și m-a făcut să înțeleg că reprezint oamenii, nu interesele meschine”, a conchis deputatul Bota.