(Last Updated On: October 11, 2019)

USR a participat vineri la consultările de la Cotroceni privind înființarea unui nou Guvern.

Claudiu Nasui: „Am făcut parte din echipa Uniunea Salvați România – USR care a participat la consultările de la Palatul Cotroceni.
Soluțiile USR includ alegerile anticipate, deoarece România are nevoie de viziune și reforme curajoase. Fără penali în funcții publice, fără pensii speciale, alegeri în două tururi pentru primari și stabilitate economică.

Claudiu Nasui: „Am făcut parte din echipa USR care a participat la consultările de la Palatul Cotroceni. Soluțiile USR includ alegerile anticipate, deoarece România are nevoie de viziune și reforme curajoase. Fără penali în funcții publice, fără pensii speciale, alegeri în două tururi pentru primari și stabilitate economică.  Mă bucur să văd că ...” 1

Mă bucur să văd că și președintele împărtășește opinia noastră legată de PNDL. Este o conductă de bani publici care a sabotat Romania și a folosit doar la fidelizarea primarilor și a mafiilor de partid”.

Dan Barna, liderul USR, a declarat că au încheiat pactul pentru alegerile anticipate, iar șeful statului a fost în „asentimentul” formațiunii pe care o conduce.

„S-a discutat despre necesitatea unui nou Guvern. Guvernul Dăncilă a fost demis de către Parlament și România are nevoie de un nou Guvern, care să aibă ca obiectiv realizarea de alegeri anticipate în februarie-martie anul viitor, obiectiv despre care USR vorbește de mai bine de un an de zile”, a spus Dan Barna, citat de Digi 24.

„Astăzi chiar am înaintat pactul pentru anticipate. Președintele a fost în asentimentul nostru”, a menționat liderul USR.