Ce au aflat americanii despre “misteriosul” Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep. “Un băiat frumos care a făcut o avere”

(Last Updated On: October 6, 2019)

Americanii de la Tennis World au aflat cine este Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep.  “Un băiat frumos care a făcut o avere”.

“Iubitul milionar al Simonei Halep a fost lăudat și de Dumitru Dragomir, fost președinte al LFP. Acesta a băut câteva cafele cu misteriosul bărbat care i-a furat inima reginei de la Wimbledon”, scriu americanii, potrivit digisport.ro.

Ce au aflat americanii despre "misteriosul" Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep. "Un băiat frumos care a făcut o avere" 1

“Fostul oficial a ținut să puncteze că Halep are o putere financiară mai mare decât Toni și a lăudat faptul că sportiva noastră promovează România în toată lumea. ‘Oricum, el nu are așa mulți bani ca ea’.”, au mai notat cei de la Tennis World.

Jurnaliștii americani au aflat și ce a declarat Simona Halep în presa din România despre noul ei iubit.

“Acum sunt mult mai relaxată și mai deschisă. Da, am un iubit. Avem o relație normală, mă simt foarte bine. Dar aș dori să rămână niște lucruri personale. Sunt a României când vine vorba de tenis. Dragostea și tenisul sunt lucruri diferite, dar cred că viața personală este cea mai importantă.

Mă văd cu cineva și nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”, este declarația campioanei noastre, care a ajuns în presa din SUA.