Camelia Badea: „Eu nu înțeleg de ce se plâng unii liberali ca nu intra USR la guvernare acum. PNL s-a lăudat ca a câștigat alegerile europarlamentare, ca e cel mai mare partid de opoziție, ca a reușit sa dărâme guvernul Dancila, ca merita sa preia guvernarea si acum se plânge ca nu e capabil sa facă singur asta?! Nu spunea Klaus Iohannis ca a “rezolvat”? Hai sa …”

(Last Updated On: October 15, 2019)

PNL s-a trezit că nu poate face guvernul fără ajutorul Pro România, ALDE sau … PSD. Parlamentul actual est dominat de forțele retrograde care vor să-și arate mușchii după căderea lui Dăncilă. Singurii care au spus că nu se poate guverna cu parlamentarii actuali au fost cei de la USR, care insistă cu alegeri anticipate.

Jurnalista Camelia Badea: „Eu nu înțeleg de ce se plâng unii liberali ca nu intra USR la guvernare acum. PNL s-a lăudat ca a câștigat alegerile europarlamentare, ca e cel mai mare partid de opoziție, ca a reușit sa dărâme guvernul Dancila, ca merita sa preia guvernarea si acum se plânge ca nu e capabil sa facă singur asta?!

Camelia Badea: „Eu nu înțeleg de ce se plâng unii liberali ca nu intra USR la guvernare acum. PNL s-a lăudat ca a câștigat alegerile europarlamentare, ca e cel mai mare partid de opoziție, ca a reușit sa dărâme guvernul Dancila, ca merita sa preia guvernarea si acum se plânge ca nu e capabil sa facă singur asta?!  Nu spunea Klaus Iohannis ca a "rezolvat"? Hai sa ...” 1

Nu spunea Klaus Iohannis ca a “rezolvat”? Hai sa ii vedem la treaba! Ce fel de partid e PNL daca acum da impresia ca nu are oameni si nu s-a pregatit pentru perioada post-moțiune?”

Florin Iaru: „Vineri spuneam că va fi complicat. De azi începe să fie nițeluș ridicol. Simt, fizic, în toate bulele de opozanți, un tremur nervos. Ar vrea la guvernare, dar fără ALDE, PMP și ProRomânia.

Și abia acum s-au prins că nu se poate. USR a înțeles primul, dintre fraieri, dar a înțeles și decizia lor se cheamă “damage control”. Oricum vor face, creșterea popularității s-a oprit. De PNL ce să mai zic? Au în față două posibilități. Înaintează propunerea cu Orban prim ministru și pică, sau înaintează propunerea cu Neica Nimeni și trece. Oricum ar da-o, nu e bine. Cum să se schimbe pionul Orban în regină nu e din partida asta.

Alo, copii, nu mai bine calculați dinainte? Nu mai bine întrebați pe cineva? Un prieten, nu un propagandist. (Apropo, propagandistul vă va înjura primul, pentru că nu i-ați făcut cheful)

Părerea mea e că ați ratat alegerile viitoare și v-ați mai c…t o dată în speranțele oamenilor care înțeleg și ei, abia acum, că a fost cea mai otrăvită moțiune!
Acum, chemați oamenii de la Minolta!
Unde nu-i cap, vai de alegeri.

P.S.: În general, astfel de constatări trezesc o antipatie cu spume. Rețineți-vi-o. Încă nu s-a ridicat cortina”.